Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Xbox'tan 2-3 ay önce, Hot Wheels Unleashed almıştım. Şu an gözükmüyor. Sorun nedir?

PC için eklemeyi unutmuşum. Kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap yaşı 18 ve üzeri mi? Böyle bir oyunda sorunun bundan kaynaklanacağını sanmıyorum ama yine de bir yaş kısıtlaması vs. var mı kontrol etmekte fayda var. Ayrıca oyunu yanlışlıkla sadece konsol için almış olabilir misiniz?

Oyun, Xbox için sadece konsolda oynanabilir gözüküyor:
Screenshot_20240301_074003_Chrome.webp

@eymen Bunu aldığına eminsin, değil mi? Siteye girip hesaba giriş yaptıktan sonra hâlâ daha satın al yazısı çıkıyor mu?
Evet eminim, aldığım zaman bilgisayarıma yükleyip oynuyordum. Hesapta oyun başarımı bile var.

Hesap yaşı 18 ve üzeri mi? Böyle bir oyunda sorunun bundan kaynaklanacağını sanmıyorum ama yine de bir yaş kısıtlaması vs. var mı kontrol etmekte fayda var. Ayrıca oyunu yanlışlıkla sadece konsol için almış olabilir misiniz?
Nasıl kontrol edeceğim?

Evet hesap yaşı 18 üstü, hatta bakınız, oyunu aldığıma dair bir kanıt:

1709278676426.webp

Son düzenleyen: Moderatör: