Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.

11454

Uzman
X üzerinde paylaşılan bazı gönderilerin doğruluğu farklı kullanıcılar tarafından tespit edilip doğrusu paylaşımın altına not olarak ekleniliyor. Bu şekilde yanlış bilgilerin önüne geçilmiş oluyor. Buna benzer bir şeyin neden forum ortamında olmasın diye düşündüm, sizler ne düşünüyorsunuz?

Artı -8 Eksi
Yanlış bilgi uyarısı verildiğinde genellikle yanlış bilginin doğrusu uyarı içinde belirtilir ve böylelikle herkes doğrusunu öğrenir. Zaten varolan bir sistem zaten, kullandığımız yapıdan farkı nedir?

X üzerinde paylaşılan bazı gönderilerin doğruluğu farklı kullanıcılar tarafından tespit edilip doğrusu paylaşımın altına not olarak ekleniliyor. Bu şekilde yanlış bilgilerin önüne geçilmiş oluyor. Buna benzer bir şeyin neden forum ortamında olmasın diye düşündüm, sizler ne düşünüyorsunuz?

Modlar içerik paylaşılmadan önce düzeltmiyor mu zaten?

Burası forum sitesi. Sosyal medya değil. Doğru bilgi paylaşmak için buradayız. Buradaki tüm olay doğru bilgiyi öne çıkarmak zaten. :)

Topluluk notunu kim yazacak, onu kim denetleyecek?

Bariz bir yanlış varsa modlar düzeltiyor zaten. Fikir ayrılıklarında da kendi aramızda tartışıyoruz. Bence bu şekilde yeterli.

Kendim örnekledim, kontrol edebilirsiniz:

1736411688706.webp