Değerler bende yanlış gösteriyorda olabilir fakat ben kendimde hissediyorum FPS görüntüde 100 FPS ama mouse hareketleri ani dönüşlerde gecikme çok fazla FSR 3 ile.

Olabilir hocam ya. En güzeli resmi olarak gelmesi boş ver sen. İnceleme kanalları beğendi. İlk çıktığındaki oyunlarda neydi öyle. Bildiğin oyun daha da kasıyordu. Şimdi ise daha iyi. Şu an AMD kullanıcılarından çok NVIDIA kullanıcıları kullanıyor. :D Bu bir gerçek.

Olabilir hocam ya. En güzeli resmi olarak gelmesi boş ver sen. İnceleme kanalları beğendi. İlk çıktığındaki oyunlarda neydi öyle. Bildiğin oyun daha da kasıyordu. Şimdi ise daha iyi. Şu an AMD kullanıcılarından çok NVIDIA kullanıcıları kullanıyor. :D bu bir gerçek.

Tabii ki orası ayrı bir durum bedavadan 30-40 FPS kim hayır der gecikme olsun önemli değil gamepad ile Cyberpunk 2K akıyorum şu anda keyifim yerine geldi NVIDIA'nın kenara attığı 3000 serisine AMD sahip çıktı AMD adamdır.

Bu kartları sıfır olarak almak akıl karı değil bence. Halihazırda bu fiyata ikinci elde RX 6950 XT veya 3090 bulabiliyorken mantıksız.