Bütçe
15.000-16.000 TL
Xiaomi 13 olabilir. Zaten T serisi Samsung’un FE’si gibi. Yani daha yeni donanımlar falan isterseniz 14T. Ama güç isterseniz basit Xiaomi 13.
Hocam güç anlamında ikisi de şu anki kullandığım telefondan her şeyiyle daha güçlü olacak. Benim daha çok istediğim kamera ve stabilizasyon daha doğrusu.

Hocam güç anlamında ikisi de şu anki kullandığım telefondan her şeyiyle daha güçlü olacak. Benim daha çok istediğim kamera ve stabilizasyon daha doğrusu.

İkisi de güzel cihazlar pişman olmazsınız ben de 14t kullanıcısıyım gayet güzel bir deneyim sunuyor.

14T, X6 Pro'nun aynısı. Xiaomi 13 derim. Yurt dışı modelleri genelde Çin cihazı olduğu için kırsal bölgelerde şebeke sıkıntı çıkarabilir. Fake ROM atıp satarlar genelde bu yüzden global ROM olur ve güncelleme yapılmaz. Artı olarak OLED olması diyebilirim. Global Xiaomi 13 bulursan kap. Hele kayıtsız ise bulunmaz nimet.

İkiside birbirine yakın cihazlar, kamera değişkenlik gösterir arka kameralarını dene öyle seç, ön kamerası kötü Mi 13 ün. Hangisini alsan memnun ederler bunu da söyleyeyim. Eğer ki para varsa 14T pro çok mantıklı olur bu ikisinden de.

Son düzenleme: