Bütçe
15.000-16.000 TL

alonetrox

Uzman
Merhaba 15-16 bin civarı yurt dışı telefon arayışına girdim ve Xiaomi 13 ile Xiaomi 14T arasında kaldım. OnePlus 9 Pro'dan geçeceğim için ısınma sorunu olmayan, malzeme kalitesi çok kötü olmayan, şarjı çok hızlı bitmeyen (en azından OnePlus 9 Pro kadar), kamerası iyi olan, performansı ve stabil olan bir telefon istiyorum. Sizce bu iki telefondan hangisi alınabilir?

Merhaba 15-16 bin civarı yurt dışı telefon arayışına girdim ve Xiaomi 13 ile Xiaomi 14t arasında kaldım. OnePlus 9 Pro'dan geçeceğim için ısınma sorunu olmayan, malzeme kalitesi çok kötü olmayan, şarjı çok hızlı bitmeyen (en azından OnePlus 9 Pro kadar), kamerası iyi olan, performansı ve stabil olan bir telefon istiyorum. Sizce bu iki telefondan hangisi alınabilir?

Xiaomi 13 batarya konusunda 14T'den biraz daha kötü olabilir onun dışında daha iyi bir cihaz.

Belirtmeyi unutmuşum, Xiaomi 13 Çin cihazı olarak satılıyor şu an.
Çin ROM varsa performans, kalite olarak inanılmaz üst düzey oluyor ve EU ROM veya China ROM'da Mi Dialer falan ve gelişmiş görsel efektlerle beraber gelişmiş farklı özellikler var.

Xiaomi 13 mükemmel ötesi özellikle Çin cihazı ise.

Çin ROM varsa performans, kalite olarak inanılmaz üst düzey oluyor ve EU ROM veya China ROM'da Mi Dialer falan ve gelişmiş görsel efektlerle beraber gelişmiş farklı özellikler var.

Xiaomi 13 mükemmel ötesi özellikle Çin cihazı ise.
Xiaomi 13 batarya konusunda 14T'den biraz daha kötü olabilir onun dışında daha iyi bir cihaz.
Xiaomi 13'ün ön kamerasının Xiaomi 14T'ye göre daha kötü olduğunu duydum. Buna rağmen alınabilir mi?

Xiaomi 13'ün ön kamerasının Xiaomi 14T'ye göre daha kötü olduğunu duydum. Buna rağmen alınabilir mi?

Evet ön kamera olarak daha kötü genel kamera puanı olarak da 14T'den biraz geride ama kamera olarak üzmeyecektir tek sorun bataryasının 4500MAH olması olabilir.

Merhaba 15-16 bin civarı yurt dışı telefon arayışına girdim ve Xiaomi 13 ile Xiaomi 14T arasında kaldım. OnePlus 9 Pro'dan geçeceğim için ısınma sorunu olmayan, malzeme kalitesi çok kötü olmayan, şarjı çok hızlı bitmeyen (en azından OnePlus 9 Pro kadar), kamerası iyi olan, performansı ve stabil olan bir telefon istiyorum. Sizce bu iki telefondan hangisi alınabilir?
Xiaomi 13 olabilir. Zaten T serisi Samsung’un FE’si gibi. Yani daha yeni donanımlar falan isterseniz 14T. Ama güç isterseniz basit Xiaomi 13.