WaffenSoul
Uzman
Ücret çok yüksek ise stock ROM yüklemek için bl kilidini açmana gerek yok. 11.5 dolara 52 adet mat auth tool kredisi alarak EDL modda eng ROM flashlayarak istediğin ROM'u flashlayabilirsin.
Çin saatine göre 00.00 da başvuru yapmalısınız. Türkiye saatine göre 19.00 yapıyor. Script ile başvuru yaparsanız bl kilidi açılma şansı daha fazla olacaktır. Android 16 ile global ROM'da sorunlar azaldı gibi geliyor. Deneyebilirsiniz. Android 16 da çalışmayan tek şey NFC ile temassız ödeme.
Hocam o kredi işini nasıl yapıyoruz inanın pek anlamıyorum öyle konulardan. Geçen sene mi 13 t vardı dirençliydi. Bl kilidini rahatça açmıştım. ROM atmayı da çözmüştüm. İstediğim ROM'lara rahatça geçiyordum. Sonrasında Samsung kullandım geri Xiaomi'ye geçince her şey değişmiş konulara bayağı yabancı kaldım.
Pek sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Şansınızı deneyin. Ama ben daha çok Latin alfabesi kullanan bir ülkenin ROM'unu denemenizden yanayım.
Bl kilidi açmadan ROM yüklemek ile hiç alakası olduğunu düşünmüyorum.
Dediğini ROM ne gibi hocam. Global falan pek kullanmak istemiyorum. Tayvan'da Xiaomi'nin kendi arama mesajlaşma uygulaması ve arama kaydı seçenekleri olduğu için aynısı Rus ROM'unda da var ondan dolayı Rus'a geçmeyi düşündüm.