Ücret çok yüksek ise stock ROM yüklemek için bl kilidini açmana gerek yok. 11.5 dolara 52 adet mat auth tool kredisi alarak EDL modda eng ROM flashlayarak istediğin ROM'u flashlayabilirsin.

Çin saatine göre 00.00 da başvuru yapmalısınız. Türkiye saatine göre 19.00 yapıyor. Script ile başvuru yaparsanız bl kilidi açılma şansı daha fazla olacaktır. Android 16 ile global ROM'da sorunlar azaldı gibi geliyor. Deneyebilirsiniz. Android 16 da çalışmayan tek şey NFC ile temassız ödeme.

Hocam o kredi işini nasıl yapıyoruz inanın pek anlamıyorum öyle konulardan. Geçen sene mi 13 t vardı dirençliydi. Bl kilidini rahatça açmıştım. ROM atmayı da çözmüştüm. İstediğim ROM'lara rahatça geçiyordum. Sonrasında Samsung kullandım geri Xiaomi'ye geçince her şey değişmiş konulara bayağı yabancı kaldım.

Pek sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Şansınızı deneyin. Ama ben daha çok Latin alfabesi kullanan bir ülkenin ROM'unu denemenizden yanayım.

Bl kilidi açmadan ROM yüklemek ile hiç alakası olduğunu düşünmüyorum.

Dediğini ROM ne gibi hocam. Global falan pek kullanmak istemiyorum. Tayvan'da Xiaomi'nin kendi arama mesajlaşma uygulaması ve arama kaydı seçenekleri olduğu için aynısı Rus ROM'unda da var ondan dolayı Rus'a geçmeyi düşündüm.

Mi 13T cihazım için bu siteden istediğim ROM'u indirip kuruyordum rahatça. BL açık olmadan yapabilir miyim?
Evet, "EU" dışındaki paylaşılan ROM'ların hepsi resmi olduğu için BL olmadan da kurulabiliyor. Sadece fastboot ile ROM yüklemeyi öğrenmelisin. Üçüncü parti programlar ve kredileri ile uğraşmana hiç gerek yok.

Evet, "EU" dışındaki paylaşılan ROM'ların hepsi resmi olduğu için bl olmadan da kurulabiliyor. Sadece Fastboot ile ROM yüklemeyi öğrenmelisin. Üçüncü parti programlar ve kredileri ile uğraşmana hiç gerek yok.

BL açmanın amacı nedir hocam yani ne gibi katkısı oluyor? Açsam ne gibi artısı eksisi olur? Açmazsam ne gibi artısı eksisi olur?

BL açmanın amacı nedir hocam yani ne gibi katkısı oluyor? Açsam ne gibi artısı eksisi olur? Açmazsam ne gibi artısı eksisi olur?
BL açarsanız cihazınıza uyumlu istediğiniz her ROM'u kurabiliyorsunuz. (AOSP) Ama Google Play Integrity gibi uygulamalar sorun vermeye başlıyor. BL kapalı iken sadece resmi ROM kurabilirsiniz.

Bl açarsanız cihazınıza uyumlu istediğiniz her ROM'u kurabiliyorsunuz. (AOSP) ama Google Play ıntegrity gibi uygulamalar sorun vermeye başlıyor. Bl kapalı iken sadece resmi ROM kurabilirsiniz.

Diğer romlarla işim yok hocam araştırdım Çin en iyisiymiş ama dilden dolayı sıkıntı olur diye ondan sonrasında önerilen Rus ROM'unu kuracağım sadece.

Cihazın kayıtlı ise açamazsın Bootloader. Server ile açmak da çok pahalıdır o cihaza. Server bile yemeyebilir hatta. ROM işini unut. Elden çıkar o cihazı.

11.5 dolara 52 adet mat auth tool kredisi alarak

Auth fiyatlarına zam geldi. Cihaz da muhtemelen Çin cihaz. Global yemez büyük ihtimal.

Diğer romlarla işim yok hocam araştırdım Çin en iyisiymiş ama dilden dolayı sıkıntı olur diye ondan sonrasında önerilen Rus ROM'unu kuracağım sadece.

Çin kullanma bildirim ve Android Auto sorunları var. Bildirim gelmeyebiliyor uygulamalardan.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

Xiaomi 15 cihazımda Tayvan ROM kullanıyorum ama pilde anormallikler ve Netflix de widewine L1 sorunu yaşıyorum. Şunu yüklersen cihazdan daha iyi verim alırsın dediğiniz ROM öneriniz var mı?

Yüksek ihtimalle Çin cihazıdır bl açık değilse açmak aynı Çin işkencesi.

Cihazın kayıtlı ise açamazsın Bootloader. Server ile açmak da çok pahalıdır o cihaza. Server bile yemeyebilir hatta. ROM işini unut. Elden çıkar o cihazı.

Auth fiyatlarına zam geldi. Cihaz da muhtemelen Çin cihaz. Global yemez büyük ihtimal.

Hocam cihaz geldiğinde global yüklüydü. Parasını verip Tayvan yüklettim bl kapalı halde. Cihaz global bu arada.