Custom ROM Xiaomi 15 ROM önerisi

Kredi satan kişiler var. O kişilerden alıyorsun. Mat auth tool seni yetkili göstererek cihaza yazılım atmana izin veriyor. Eng rom atmamızın sebebi de tüm korumaları kaldırmak. Eng rom(fabrika test yazılımı) flashladıktan sonra fastboot modda istediğimiz rom u flashlayabiliyoruz. Resmi romlar arasında bl kilidi açık olmadığı sürece geçiş yaptırmıyor.

Bl kilidi açarsan eu rom yükleyebilirsin. Çin romunu temel aldığından stabilite bakımından iyidir.

Çin kullanma bildirim ve Android Auto sorunları var. Bildirim gelmeyebiliyor uygulamalardan.
.

Eng ROM atmak yerine direkt ROM da flashlayabiliriz?

Konu sahibi zaten telefoncuya veriyormuş kurulum için.

Arkadaşlar merhaba,

Xiaomi 15 cihazımda Tayvan ROM kullanıyorum ama pilde anormallikler ve Netflix de Widewine L1 sorunu yaşıyorum. Şunu yüklersen cihazdan daha iyi verim alırsın dediğiniz ROM öneriniz var mı?
Varsa AOSP'tan CrDroid türevi fln. Yoksa Xiaomi.eu ile Güncel HyperOS dene (Xiaomi.eu'da ilk gün kötü performans olabilir)

Ustam bunlardan pek anlamam eline emeğine sağlık zahmet edip yazmışsın. Mi 13T varken bl kilidini rahatça açmıştım böyle sıra bekleme mevzusuda yoktu 72 saat beklerdim, PC de MI Unlock ile direk açardım. Sonrasında Mi Flash tooldan paso ROM değiştirirdim kolay sistemdi. Şimdi bunları pek beceremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…