Hocam o kredi işini nasıl yapıyoruz inanın pek anlamıyorum öyle konulardan. Geçen sene mi 13 t vardı dirençliydi. Bl kilidini rahatça açmıştım. ROM atmayı da çözmüştüm. İstediğim ROM'lara rahatça geçiyordum. Sonrasında Samsung kullandım geri Xiaomi'ye geçince her şey değişmiş konulara bayağı yabancı kaldım.

Dediğini ROM ne gibi hocam. Global falan pek kullanmak istemiyorum. Tayvan'da Xiaomi'nin kendi arama mesajlaşma uygulaması ve arama kaydı seçenekleri olduğu için aynısı Rus ROM'unda da var ondan dolayı Rus'a geçmeyi düşündüm.
Kredi satan kişiler var. O kişilerden alıyorsun. Mat auth tool seni yetkili göstererek cihaza yazılım atmana izin veriyor. Eng rom atmamızın sebebi de tüm korumaları kaldırmak. Eng rom(fabrika test yazılımı) flashladıktan sonra fastboot modda istediğimiz rom u flashlayabiliyoruz. Resmi romlar arasında bl kilidi açık olmadığı sürece geçiş yaptırmıyor.

Bl kilidi açarsan eu rom yükleyebilirsin. Çin romunu temel aldığından stabilite bakımından iyidir.

Kredi satan kişiler var. O kişilerden alıyorsun. Mat auth tool seni yetkili göstererek cihaza yazılım atmana izin veriyor. Eng rom atmamızın sebebi de tüm korumaları kaldırmak. Eng rom(fabrika test yazılımı) flashladıktan sonra fastboot modda istediğimiz rom u flashlayabiliyoruz. Resmi romlar arasında bl kilidi açık olmadığı sürece geçiş yaptırmıyor.

Bl kilidi açarsan eu rom yükleyebilirsin. Çin romunu temel aldığından stabilite bakımından iyidir.

Çin kullanma bildirim ve Android Auto sorunları var. Bildirim gelmeyebiliyor uygulamalardan.
.

Eng ROM atmak yerine direkt ROM da flashlayabiliriz?

Konu sahibi zaten telefoncuya veriyormuş kurulum için.

Arkadaşlar merhaba,

Xiaomi 15 cihazımda Tayvan ROM kullanıyorum ama pilde anormallikler ve Netflix de Widewine L1 sorunu yaşıyorum. Şunu yüklersen cihazdan daha iyi verim alırsın dediğiniz ROM öneriniz var mı?
Varsa AOSP'tan CrDroid türevi fln. Yoksa Xiaomi.eu ile Güncel HyperOS dene (Xiaomi.eu'da ilk gün kötü performans olabilir)

Kredi satan kişiler var. O kişilerden alıyorsun. Mat auth tool seni yetkili göstererek cihaza yazılım atmana izin veriyor. Eng ROM atmamızın sebebi de tüm korumaları kaldırmak. Eng ROM(fabrika test yazılımı) flashladıktan sonra Fastboot modda istediğimiz ROM'u flashlayabiliyoruz. Resmi ROM'lar arasında bl kilidi açık olmadığı sürece geçiş yaptırmıyor.

Bl kilidi açarsan EU ROM yükleyebilirsin. Çin ROM'unu temel aldığından stabilite bakımından iyidir.

Ustam bunlardan pek anlamam eline emeğine sağlık zahmet edip yazmışsın. Mi 13T varken bl kilidini rahatça açmıştım böyle sıra bekleme mevzusuda yoktu 72 saat beklerdim, PC de MI Unlock ile direk açardım. Sonrasında Mi Flash tooldan paso ROM değiştirirdim kolay sistemdi. Şimdi bunları pek beceremem.