Ustam bunlardan pek anlamam eline emeğine sağlık zahmet edip yazmışsın. Mi 13T varken bl kilidini rahatça açmıştım böyle sıra bekleme mevzusuda yoktu 72 saat beklerdim, PC de MI Unlock ile direk açardım. Sonrasında Mi Flash tooldan paso ROM değiştirirdim kolay sistemdi. Şimdi bunları pek beceremem.

Bootloader filan uğraşma. Telefoncuna ver, o istediğin ROM'u atar ki auth fiyatlarına zam geldi. 1-2 haftaya düzelmesi bekleniyor.

Arkadaşlar Rus ROM'u attırdım. Bataryanın birkaç gün doldur boşalt ile kalibre olacağını zannediyorum o zaman iyice şarjı oturur. Yalnız Netflix'deki widewind L1 sıkıntısınını bunda da yaşıyorum hala SD olarak gözüküyor Netflix de.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-07-17-28-45-134_com.netflix.mediaclient.webp
    Screenshot_2025-07-07-17-28-45-134_com.netflix.mediaclient.webp
    563,6 KB · Görüntüleme: 83

Çalışıyor tabii ki.

Disney aldım daha yeni, oturup bir rahatça HDR film izleyim diye bu sefer de bu sıkıntıyı verdi. S23 Ultra kullandım o da server kayıtlıydı ama ne ROM ne bir şey için uğraştırmadı beni bu kadar boşa macera arayıp geçmişim daha da Xiaomi falan almam en iyisi S25 ya da S25 Plus alıp yola devam etmek olacak.

Dosya Ekleri

• 20250708_165132.webp
    20250708_165132.webp
    4,1 MB · Görüntüleme: 77
Çalışıyor tabii ki.

Disney aldım daha yeni, oturup bir rahatça HDR film izleyim diye bu sefer de bu sıkıntıyı verdi. S23 Ultra kullandım o da server kayıtlıydı ama ne ROM ne bir şey için uğraştırmadı beni bu kadar boşa macera arayıp geçmişim daha da Xiaomi falan almam en iyisi S25 ya da S25 Plus alıp yola devam etmek olacak.

Netflix bugu diyorlar. En iyisi o telefonu elden çıkarmak.

Netflix bugu diyorlar. En iyisi o telefonu elden çıkarmak.

Diyorlarki Bootloader kilidi açılacak root atılacak falan. Xiaomilerde eskisi gibi bl kilidi de açılmıyor zorlaştırmışlar. Belli bir saati var mış mi community de başvuru saatini kaçırınca diğer tekrar dene şansını. Bir de kayıtsız almam gerekiyormuş bl kilidi daha kolay açılırmış. Birkaç yazılımcıya sordum 60 dolardan başlıyor bl kilidini açma mevzusu, root ROM sıkıldım artık bu kadar rezilliğe gerek yok en güzeli biraz paraya kıyıp TR S25 veya S25 Plus alıp garantli şekilde yıllarca kullanmak daha iyi olacak.

Arkadaşlar Rus ROM'u attırdım. Bataryanın birkaç gün doldur boşalt ile kalibre olacağını zannediyorum o zaman iyice şarjı oturur. Yalnız Netflix'deki widewind L1 sıkıntısınını bunda da yaşıyorum hala SD olarak gözüküyor Netflix de.
Aynı sorunu ben de yaşadım. Xiaomi 15 aldım sıfır hazır çift server kayıtlı. Geldiğinde BL kapalı global romlu normal bir şekilde geldi ama Widevine L1 sertifikası bozuk olarak geldi. Aldığım yere durumu söyledim değişim istedim fakat adamlar umursamadı bile. Cihazın TEE'si bozulduğu için sertifika gidiyor. Büyük ihtimalle rom atarken persist.img bölümünü bozdu server kaydı yapan. Bootloader kilidini açıp root ile KpmWidevine atmak dışında bu işin çözümü yok. Xiaominin veya senin bir suçun yok aldığın yerin hatası. Bu problemi de bir çok kişi yaşamış.