Xiaomi 17 Pro Max alınır mı?

Ayrıca bu yeni nesil telefonlarda Xiaomi Leica markasıyla işbirliği içinde geliyor. Kamera performansı iyi değil midir? Max değilde Pro modeli sorunsuz kullanılıyormuş onu düşünüyorum şu an.

Bir tarafta 8500Mah 120w cihazlar diğer tarafta ise 4000Mah 25w desteği var.
Tek bir düşürmenizde cihaza elveda edecekseniz sorun yok.

Ayrıca bu yeni nesil telefonlarda Xiaomi Leica markasıyla işbirliği içinde geliyor. Kamera performansı iyi değil midir? Max değilde Pro modeli sorunsuz kullanılıyormuş onu düşünüyorum şu an.
Leica Lens üretir, cihazın sensörü ve yazılım optimizasyonu Leica'dan bağımsızdır. Fotoğraf açısından başarılı ama video açısından stabilizasyonu pek yerinde değil.

Bu yeni çıkan modelleri pek araştırmadım, başarılı derken ne kadar başarılı? Farklı bir telefon üzerinden karşılaştırmalı örnek verebilir misin?

Bu yeni çıkan modelleri pek araştırmadım, başarılı derken ne kadar başarılı? Farklı bir telefon üzerinden karşılaştırmalı örnek verebilir misin?
S26 rakibi amiral gemisi klasmanında öyle söyleyeyim. Renkler gayet iyi geceleri grenlenme yok ben başarılı buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…