THE KEROXEA 16
Üstün
O yüzden yurtdışı olmaz hocam. Yurtiçi alın.hiçbir firmada y.d alıp sorunsuz kullanma imkanı yok.
O yüzden yurtdışı olmaz hocam. Yurtiçi alın.hiçbir firmada y.d alıp sorunsuz kullanma imkanı yok.
Bir tarafta 8500Mah 120w cihazlar diğer tarafta ise 4000Mah 25w desteği var.Kesinlikle alınmaz onlar. Bütçe yetiyorsa kesinlikle S25 veya S26 modellerine bakılmalı.
Xiaomi, Poco harici diye bahsettim.
Hayır, alınmaz.40-50.000 TL olarak düşünüldüğünde bu telefon alınır mı? Bir tane objektif şekilde çekilmiş veya yazılmış bir şey bulamadım.
Tek bir düşürmenizde cihaza elveda edecekseniz sorun yok.Bir tarafta 8500Mah 120w cihazlar diğer tarafta ise 4000Mah 25w desteği var.
Leica Lens üretir, cihazın sensörü ve yazılım optimizasyonu Leica'dan bağımsızdır. Fotoğraf açısından başarılı ama video açısından stabilizasyonu pek yerinde değil.Ayrıca bu yeni nesil telefonlarda Xiaomi Leica markasıyla işbirliği içinde geliyor. Kamera performansı iyi değil midir? Max değilde Pro modeli sorunsuz kullanılıyormuş onu düşünüyorum şu an.
Bu yeni çıkan modelleri pek araştırmadım, başarılı derken ne kadar başarılı? Farklı bir telefon üzerinden karşılaştırmalı örnek verebilir misin?Tek bir düşürmenizde cihaza elveda edecekseniz sorun yok.
Leica Lens üretir, cihazın sensörü ve yazılım optimizasyonu Leica'dan bağımsızdır. Fotoğraf açısından başarılı ama video açısından stabilizasyonu pek yerinde değil.
S26 rakibi amiral gemisi klasmanında öyle söyleyeyim. Renkler gayet iyi geceleri grenlenme yok ben başarılı buldum.Bu yeni çıkan modelleri pek araştırmadım, başarılı derken ne kadar başarılı? Farklı bir telefon üzerinden karşılaştırmalı örnek verebilir misin?
Teşekkür ederim.S26 rakibi amiral gemisi klasmanında öyle söyleyeyim. Renkler gayet iyi geceleri grenlenme yok ben başarılı buldum.
Cihazı alma nedenin nedir, oyun mu, kamera mı?Dediğin telefonlara bakacağım. F8 Ultra, Poco X8 Pro Max önermiyorsun sanırım?