MustafaKaradağ

Üyecik
Xiaomi AX 3000T routera OpenWrt yükledim ancak reboot sonrası tepki vermiyor. Sadece router üzerinde mavi ışık yanıyor ancak SSH telnet dahi CMD üzerinden çekilmiyor. Ne yapabilirim?

@Recep Baltaş yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka porta takıp deniyorum. Google Chrome üzerinden 192.168.1.1 yazıp giriyorum ancak OpenWrt arayüzü gelmiyor.

PC'deki ethernet kablosu routerin WAN portuna takılı ise girememen normal, başka porta tak öyle dene.

Başka porta takıp deniyorum. Google Chrome üzerinden 192.168.1.1 yazıp giriyorum ancak OpenWrt arayüzü gelmiyor.

Cihazı fişten çıkart 1 dk bekle, yeniden tak. Bir de öyle dene, eğer olmazsa "miwifirepair" programı ile orijinal router yazılımını kurmaya çalış.

Router'a başka hiç bir şey takmadan LAN portunda bilgisayarın Ethernet portuna bağlantı sağladın mı? Router'ın diğer portları boş olsun.

Cihazı fişten çıkart 1 dk bekle, yeniden tak. Bir de öyle dene, eğer olmazsa "miwifirepair" programı ile orijinal router yazılımını kurmaya çalış.

Cihazı fişten çıkarttım 1 dakika bekledim yeniden taktım denedim olmadı miwifirepair ile orijinal router yazılımını kurmaya başladığımda program kapanıyor. (cihazdaki reset tuşuna bastım. Router üzerindeki mavi ışık sürekli turuncu yanıp sönmeye başladı. Bu şekilde denedim)

Router'a başka hiçbir şey takmadan LAN portunda bilgisayarın Ethernet portuna bağlantı sağladın mı? Router'ın diğer portları boş olsun.

Öyle yaptım başarısız oldum.

Önceki modemin de IP adresi 192.168.1.1 ise cache'den dolayı hata olabiliyor. Tarayıcını gizli modda açıp tekrar dene. Düşük ihtimal ama aradan çıkar.