Xiaomi Mi Box S 4K 2. Nesil alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Infernus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 167
  • Etiketler Etiketler
    tv box

Infernus

Uzman
Merhaba

LG 55SM9010 televizyonum var. 2019 yılı için çok güzel bir cihazdı ama günümüzde artık cihazın çok yavaş çalıştığını ve WebOS'ta çok fazla ürün olmaması sebebi ile Xiaomi Mi Box S 4K 2. Nesil Android TV Box satın alma fikri oluştu kafamda.

Merak ettiğim konu ise şu.

Bu cihaz ile TV'yi kullanırken donanım olarak hangi cihazın donanımını kullanıyoruz? TV Box'un mu yoksa TV'nin mi? Eğer TV'nin donanımını kullanmaya devam edeceksem cihaz zaten yavaş o zaman bunu almaya hiç gerek yok ama Xiaomi'nin donanımı devreye giriyorsa gözle görülür bir fark olabilir düşüncesindeyim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba

LG 55SM9010 televizyonum var. 2019 yılı için çok güzel bir cihazdı ama günümüzde artık cihazın çok yavaş çalıştığını ve WebOS'ta çok fazla ürün olmaması sebebi ile Xiaomi Mi Box S 4K 2. Nesil Android TV Box satın alma fikri oluştu kafamda.

Merak ettiğim konu ise şu.

Bu cihaz ile TV'yi kullanırken donanım olarak hangi cihazın donanımını kullanıyoruz? TV Box'un mu yoksa TV'nin mi? Eğer TV'nin donanımını kullanmaya devam edeceksem cihaz zaten yavaş o zaman bunu almaya hiç gerek yok ama Xiaomi'nin donanımı devreye giriyorsa gözle görülür bir fark olabilir düşüncesindeyim.

Yardımlarınızı bekliyorum.
Bunu al geç. AISR ve AISQ yapay zeka görüntü yükseltme destekleyen Realtek RTD1325 işlemci var. Filmlerde vb. yapay zeka ile görüntü kalitesini artırabiliyorsunuz. Mi Box 2. Nesil'den çok daha iyi.

Cihazın donanımını kullanıyoruz. Kutusunun içinden çıkan HDMI kablosu ve güç adaptörü ile çalışıyor.

Bunu al geç. Aısr ve aısq yapay zeka görüntü yükseltme destekleyen Realtek RTD1325 işlemci var. Filmlerde vb. yapay zeka ile görüntü kalitesini artırabiliyorsunuz. Mi Box 2. Nesil'den çok daha iyi.

Cihazın donanımını kullanıyoruz. Kutusunun içinden çıkan HDMI kablosu ve güç adaptörü ile çalışıyor.

Hocam bende TV box arıyorum. Kasma donma yapmayacak 4K olarak bu alınır mı? Asla kasma donma yapmamalı ve Xiaomi'deki gibi lisanslı yazılımı var mı?

Hocam bende TV box arıyorum. Kasma donma yapmayacak 4K olarak bu alınır mı? Asla kasma donma yapmamalı ve Xiaomi'deki gibi lisanslı yazılımı var mı?
L1 lisansı var her platformda 4K video oynatabiliyorsunuz. İşlemcisi çok iyi yapay zeka destekliyor ve Amlogic S905X4'den daha iyi. Kullanan pek çok kişi var oldukça memnunlar.

L1 lisansı var her platformda 4K video oynatabiliyorsunuz. İşlemcisi çok iyi yapay zeka destekliyor ve amlogic S905x4'ten daha iyi. Kullanan pek çok kişi var oldukça memnunlar.

Next'in böyle bir cihazı olduğunu bilmiyordum. Peki eğer biliyorsanız Android TV OS sürümü nedir? Çünkü şu an Android 11 var box ta.

Next'in böyle bir cihazı olduğunu bilmiyordum. Peki eğer biliyorsanız Android TV OS sürümü nedir? Çünkü şu an Android 11 var box ta.
Android 12. Ürünün asıl üreticisi Skworth Digital. Pek çok Android TV cihazının üretimini yapıyor koskoca Realme bile Android TV stick ürününü bu markaya yaptırmıştı. Kaliteli bir üretici.

Bunu al geç. AISR ve AISQ yapay zeka görüntü yükseltme destekleyen Realtek RTD1325 işlemci var. Filmlerde vb. yapay zeka ile görüntü kalitesini artırabiliyorsunuz. Mi Box 2. Nesil'den çok daha iyi.

Hocam cevap ve tavsiyen için teşekkür ederim. Cihazı inceleyeceğim.

Birde bir şey daha sormak istiyorum.

IP TV satın aldım ve bilginiz vardır diye tahmin ediyorum. IP TV' de 4K yüklenmiş bazı filmler var. Örneğin geçende Goodfellas 4K açtım ama sanki donarak ilerliyor. TV'nin kendi işlemcisi mi yetersiz geliyor anlamadım. Sürekli bir saniselik droplar halinde ilerliyor film. Bahsettiğiniz cihaz bunun da önüne geçer mi yoksa bu TV ile mi alakalıdır?

Bütçeniz ne? Xiaomi en son seçenek olmalı.
Açıkçası çok araştırmadım önceliğim bu soruma yanıt almaktı. YT üzerinde direkt karşıma çıkmıştı bu cihazın incelemesi.

Daha detaylı bakacağım şimdi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt