Xiaomi Redmi Note 10S telefon açılışta döngüye giriyor

ben genede attığınız mtk rehberini önceden uygulayım o zaman.
O rehber daha çok yedek alma üzerine ama brom moda girme konusunu orada da anlattığım için oradan devam edebilirsiniz.

ben genede attığınız mtk rehberini önceden uygulayım o zaman.

peki hocam o programdada mi flash tooldaki gibi o işaretli gelen vb şeyler var mı dikkat etmem gerekenler neler?
Hayır. Lakin onda da yapmaman gereken bir şey var. Otomatik işaretli değil lakin sen seçersen telefon için kötü olur.. Format All diye bir kısım var. Onu yaparsan cihaz için kötü sonuçlar doğar. Yine de dediğim gibi kendinden aktif değil.

hocam rehberde zip dosyasından çıkarınca hepsi çıkmıyor o sorun teşkil eder mi? bu sefer sp flash toolda her adımı ayrıca 2 3 kere kontrol ederim valla.

hocam rehberde zip dosyasından çıkarınca hepsi çıkmıyor o sorun teşkil eder mi? bu sefer sp flash toolda her adımı ayrıca 2 3 kere kontrol ederim valla.
Neler çıkmıyor. Eğer SP Flash tool diyorsan onu eklemediğim için çıkmaması normal. Eksik başka bir şey mi var?

Dosyayı 7zip ile çıkarın. Boyutunun daha küçük olması için 7zip ile sıkıştırdım.

Çıkmayanları manuel çıkar hocam.
gizli öğelermiş açınca düzeldi hocam.

hocam 7. seçeneğe basınca python bulunamadı hatası alıyorum 1 2 3 sırasıyla yükledim.

Bu arada windows'ta gizli öğeler ayarı açık mı? Çünkü bazı doysalar salt okunur olduğu için gözükmemesi normal. Explorer ayarlarından gizli dosyaları görme seçeneğini açmayı deneyin.

Bu arada windows'ta gizli öğeler ayarı açık mı? Çünkü bazı doysalar salt okunur olduğu için gözükmemesi normal. Explorer ayarlarından gizli dosyaları görme seçeneğini açmayı deneyin.
düzelltim hocam o sorunu ama gene python gıcıklıkları hiç sevemedim bu pythonu python bulunamadı diyor 7. seçeneğe basınca.

gizli öğelermiş açınca düzeldi hocam.

hocam 7. seçeneğe basınca python bulunamadı hatası alıyorum 1 2 3 sırasıyla yükledim.
Python'u kendi sitesinden indirmeyi deneyin. Normalde bu sorunun olmaması gerek.

Önceki konularınızda sanki windows'u debloat ettiğinizi okumuştum. Bu sebepten de olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…