error yazdı ne yapmam lazım? usb çıkarıyım mı?

@hursitwww sonunda mıuı yazısı geldi sanırım yüklendi. :) çok teşekkürler hocam

şimdi sanırım 15 dakika dediğiniz kısım biraz uzun sürüyor çünkü.

bu noktada usb kabloyla işi kaldı mı?

Evet çıkarabilirsin. Biz SP Flash'a dönelim. MTK META Utility indirin ve programı açın. Sonrasında Disable Auth'a tıklayın. Telefonu brom moda sokun bu program üzerinden. Client tool'a gerek yok.
brom moda gerek kaldı mıki hocam?

arayüzden gene yedek alacağım her türlü ihtimale karşılıkta.

error yazdı ne yapmam lazım? usb çıkarıyım mı?

@hursitwww sonunda mıuı yazısı geldi sanırım yüklendi. :) çok teşekkürler hocam

şimdi sanırım 15 dakika dediğiniz kısım biraz uzun sürüyor çünkü.

bu noktada usb kabloyla işi kaldı mı?
Harika o halde. Yarın cihazınızın yedeklerini mutlaka alın.

brom moda gerek kaldı mıki hocam?

arayüzden gene yedek alacağım her türlü ihtimale karşılıkta.
Hayır gerek yok artık. Yeni mesajınızı görmediğim için o şekilde yazdım.

yedekten kasıt sistem dosyalarıysa alırımda normal dosyalarda pek bir şey yoktu zaten.

şu an ekran geldi wifi kurmadan kurulumu yapıyorum.
Client Tool ile sistem bölümlerini alın. UserData'yı almaya gerek yok. Boyutu telefonun hafızası ile aynı boyutta olur çünkü.

İyi geceler dilerim. Artık gideyim ben :D

Client Tool ile sistem bölümlerini alın. UserData'yı almaya gerek yok. Boyutu telefonun hafızası ile aynı boyutta olur çünkü.
bunun dışında başka bir işlem yapmam gerekmiyor heralde sonrasında twrp kurmam lazım yalnızca onu yapamıyorum ama lineageos kurccağım sanırım kendi twrp dosyaları var.
2024-05-13 03_15_29-Install LineageOS on rosemary _ LineageOS Wiki.webp

İyi geceler dilerim. Artık gideyim ben :D
iyi geceler hocam yardımınız için çok çok teşekkürler.

bunun dışında başka bir işlem yapmam gerekmiyor heralde sonrasında twrp kurmam lazım yalnızca onu yapamıyorum ama lineageos kurccağım sanırım kendi twrp dosyaları var.
Eki Görüntüle 46037

iyi geceler hocam yardımınız için çok çok teşekkürler.
Yeni nesil MTK Xiaomi telefonlarda Dtbo flashlanmadan twrp düzgün çalışmıyor. Sanırım geçen sefer dtbo dosyasız işlem yaptınız. Bu dosyalar telefonun telegram grubunda paylaşılıyor. O yüzden yönergelere telegram grubundan bakmanız ve oradan yardım almanız daha sağlıklı olur. Her cihazın kendine özel bir noktası oluyor. Her telefonda her işlem aynı şekilde olmuyor. Çoğunlukla benzer ama bunun gibi farklılıklar mevcut. Bu yüzden telegram grupları bu konuda hayat kurtarıcı.

Yeni nesil MTK Xiaomi telefonlarda Dtbo flashlanmadan twrp düzgün çalışmıyor. Sanırım geçen sefer dtbo dosyasız işlem yaptınız. Bu dosyalar telefonun telegram grubunda paylaşılıyor. O yüzden yönergelere telegram grubundan bakmanız ve oradan yardım almanız daha sağlıklı olur. Her cihazın kendine özel bir noktası oluyor. Her telefonda her işlem aynı şekilde olmuyor. Çoğunlukla benzer ama bunun gibi farklılıklar mevcut. Bu yüzden telegram grupları bu konuda hayat kurtarıcı.
Şimdi anladım o zaman sorunu teşekkür ederim iyi geceler.