mi flash ile yüklüyorum şu an ama hızlı bir şekilde sonlara geldi fakat sonlarda yavaş ilerliyor.userdata ve mrdump tiklerini kaldırmayı deneyin. Öncesinde Mi Flash tool ile flashlamayı deneyin yine de.
Brom moda girdiği sürece telefon her şekilde kurtarılabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
O zaman yüklenecek anlamına geliyor.mi flash ile yüklüyorum şu an ama hızlı bir şekilde sonlara geldi fakat sonlarda yavaş ilerliyor.
ama ilginç olarak eski kaldığı yere gelmiş gibi sanki eski işlemi devam ettiriyor gibi mümkün mü bu?
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Hayır her işlem baştan başladığı için mümkün değil. Bu sefer gerçekten yükleniyor.ama ilginç olarak eski kaldığı yere gelmiş gibi sanki eski işlemi devam ettiriyor gibi mümkün mü bu?
Hayır her işlem baştan başladığı için mümkün değil. Bu sefer gerçekten yükleniyor.
çok yavaş ilerliyor ama yada bir noktada ileriye hızlıca mı yükleyecek.
şimdide böyle oldu.
elapse kısmında 500e yaklaştı tahmini kaçta biter bu uzun kısım?Yüklenen en büyük dosyalar bu aşamada olduğu için bar burada yavaş ilerliyor. Bar ilerlediği sürece hiçbir sorun yok.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Geriye giden barı ilk defa gördüm.Eki Görüntüle 46035
çok yavaş ilerliyor ama yada bir noktada ileriye hızlıca mı yükleyecek.
Eki Görüntüle 46036
şimdide böyle oldu.
endişe mi etmem gerekiyor bide telefon kapandı tam şu an sanırım yüklendi.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
10 dakika içinde yüklenmesi gerekiyor. Normalde 6 dakikada biter işlem.elapse kısmında 500e yaklaştı tahmini kaçta biter bu uzun kısım?
Yeni konular
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL
- fenerlimuhendis
-
-
-
-