bende basmadan önce takılıydı o zaman stop yapıp öyle mi yapacağım vede usb çıkarınca brom mod kapanıyor mu?Download moda bastıktan sonra usb kabloyu takmanız gerekiyor. Takılı iken download tuşu işlev görmüyor.
Detaylar
Kim cevapladı?hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Evet stop deyin. Zaten yüklemeye başlamadığı için sorun olmaz.Eki Görüntüle 46027
bu ekranı açmak için brom moda girmiştim ondan bu yana hiçbir değişiklik yapmadım usb falan çıkarmadım telefona dokunmadım.
stop deyip mi yapayım yoksa?
Brom mode kapanır. Birkaç kombinasyon deneyebilirsiniz. Ses açma ve kısma, güç tuşlarına aynı anda basıp kabloyu takmak gibi.bende basmadan önce takılıydı o zaman stop yapıp öyle mi yapacağım vede usb çıkarınca brom mod kapanıyor mu?
Zaten yüklemeye başladığı an alt bar aniden renk değiştirecek. Oradan anlarsınız yüklemenin başlayıp başlamadığını.
takılıyken yapsam olur mu?Evet stop deyin. Zaten yüklemeye başlamadığı için sorun olmaz.
Brom mode kapanır. Birkaç kombinasyon deneyebilirsiniz. Ses açma ve kısma, güç tuşlarına aynı anda basıp kabloyu takmak gibi.
Zaten yüklemeye başladığı an alt bar aniden renk değiştirecek. Oradan anlarsınız yüklemenin başlayıp başlamadığını.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Takılı iken olmuyor maalesef. Download'a tıkladıktan sonra telefon bağlanmalı.
onuda yapamadım bir türlü valla.Takılı iken olmuyor maalesef. Download'a tıkladıktan sonra telefon bağlanmalı.
Brom moda girmeden, telefon kapalı iken deneyin bir de.
bu hatayı veriyor.
o tuşlarla fastboot açıyor ama.Cihaz bağlıyken ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basmayı deneyin. Tekrar bağlanması gerekiyor.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Tuş kombinasyonlarını denemeniz gerekiyor. Uzun süredir SP Flash Tool ile rom atmadığım için doğru bağlama şeklini hatırlayamıyorum.
Yeni konular
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL
- fenerlimuhendis
-
-
-
-