o Android yazısı sadece fastbootta çıkıyor ne yapacağım?Eğer hâlâ görmüyor ise bu konudaki linkten driver'ı indirin ve gösterildiği gibi yükleyin. Kesin olarak görmesi gerekiyor. Link: Rehber - Redmi Note 10S Driver Kurulumu Resimli Anlatım
Şu an sistem zaten tamamen çöktüğü için alınacak yedeğin bir anlamı olmaz maalesef.
Detaylar
Kim cevapladı?oraya eklemeden önce cihazı görüyor mu diye bakayım dedim mediatek yazan yerde işlemci ismi yazması gerekmiyor mu?Şimdi fark ettim Scatter dosyasını eklememişsiniz. Şu an yüklenecek bir rom gözükmediği için yükleme yapamaz.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Scatter eklendikten sonra bu şekilde gözükecek.
Hayır. İlk olarak scatter eklenir. Onun sayesinde işlemci logosu sol tarafta belirir.oraya eklemeden önce cihazı görüyor mu diye bakayım dedim mediatek yazan yerde işlemci ismi yazması gerekmiyor mu?
tamamdır o zaman romu yanlışlıkla silmiştim
vede bu ne oluyor şu an blom modda.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Sorun değil bekliyorum.tamamdır o zaman romu yanlışlıkla silmiştimyükleyip deniyorum.
Cihazı görüyor endişe etmenize gerek yok. Sağlıklı bir yükleme yapılabilir.tamamdır o zaman romu yanlışlıkla silmiştimyükleyip deniyorum.
Eki Görüntüle 46005
vede bu ne oluyor şu an blom modda.
Sorun değil bekliyorum.
Cihazı görüyor endişe etmenize gerek yok. Sağlıklı bir yükleme yapılabilir.
sizide yordum hocam gece gece kusuruma bakmayın tekrardan inşallah inecek 10 dakikadan.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Sorun değil hocam maksat işiniz çözülsün. Yarına telefonsuz kalmayın.Eki Görüntüle 46006
sizide yordum hocam gece gece kusuruma bakmayın tekrardan inşallah inecek 10 dakikadan.
inşallah saat 3e kadar hallolur heralde olmazsada sim kartı söker başka bir telefonla idare ederim.Sorun değil hocam maksat işiniz çözülsün. Yarına telefonsuz kalmayın.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Eğer işlemi yaparken Authentication File hatası verirse options kısmından sağdaki Check LIB DA match tikini kaldırın. Şimdiden söyleyeyim.
Ayrıca ekleyeceğiniz scatter dosyası da romda images klasörünün içinde bulunuyor.
Yeni konular
-
-
FINAL FANTASY I-II-III-IV-V-VI PIXEL REMASTER Türkçe Yama - 2026
- Patriots Çeviri
-
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL