Xiaomi Redmi Note 10S telefon açılışta döngüye giriyor

Python'u kendi sitesinden indirmeyi deneyin. Normalde bu sorunun olmaması gerek.

Önceki konularınızda sanki windows'u debloat ettiğinizi okumuştum. Bu sebepten de olmuş olabilir.
yok şu an sıfırladım hiçbir debloat yok terminal bile çalışmıyordu format öncesi o riski alarak giremezdim bu işe. python kendi sitesinden yükleyip deniyorum.

python kütüphaneleri 3. seçeneğe bastım öncekine oranla daha uzun sürdü sanırım diğeri eski python sürümü olduğu için kütüphaneler çakışma yapıyordu.

Son düzenleme:
yükleme yapıyor hocam sanırım düzelir çünkü baya büyük python kütüphane dosyaları indiriyor diğerinde hata gibi şeyler gelmişti.
Eğer olmazsa indirdiğiniz dosya içerisinde bulunan python dosyasını açın. İçinde install_req.bat bulunuyor. Onunla eksikleri indirir.

Bu arada muhtemelen pyhon işleminin başarısız olmasının sebebi cihazınızda Git bulunmaması olabilir. Verileri Git ile çekiyor.

Yine hata alırsanız Git'i buradan indirebilirsiniz. Link: Git - Downloads

GİT'de özel yapılması gereken ayarlar vardı sanırım bunları yapmama gerek var mı default yüklesin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…