Xiaomi Redmi Note 10S TWRP nasıl yükleyeceğim?

Girdim aslında yazdım bir şeyler.

Haaa orada bir şey yazılmıyordu diğeriyle karıştırdım.

@hursitwww hocam şimdi telegram grubundaki OrangeFox yükleyeceğim resimde lineageos için vede yüklemek için bir engel var mı?

Son düzenleme:
Twrp derlemeye gerek yok ki. Zaten tonla versiyon var. Hataları düzeltilmiş halde hemde.
Hocam telegramdaki OrangeFox recovery dosyasının mesajı silinmiş başka hangisi var yükleyebileceğim.

Hocam telegramdaki OrangeFox recovery dosyasının mesajı silinmiş başka hangisi var yükleyebileceğim.
O mesajın hemen altında 1 dakika sonra atılmış bir dosya var. Onu indirmelisiniz. İsterseniz Pitch Black recovery de yükleyebilirsiniz sonrasında. Onu yüklemek için orangefox içinden zip dosyasını flashlayın.

Son düzenleme:
O mesajın hemen altında 1 dakika sonra atılmış bir dosya var. Onu indirmelisiniz. İsterseniz Pitch Black recovery de yükleyebilirsiniz sonrasında. Onu yüklemek için orangefox içinden zip dosyasını flashlayın.
Evet şimdi fark ettim hocam orangefoxu ayrıca rootlamak gerekiyor mu magisk ile?

Yoksa en üstteki rehberi takip etsem hepsi olmuş oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…