Evet burada ki dosyalar internette arayıp bulacaklarından daha güvenli. Size tavsiye ettiğim gibi Redmi Note 10s grubuna girebilirsiniz. Çok faydası olacaktır. Cihazınızın asıl uzmanlarını da orada bulacaksınız. Link: Redmi Note 10S | OFFICIAL COMMUNITY
Girdim aslında yazdım bir şeyler.

Evet burada ki dosyalar internette arayıp bulacaklarından daha güvenli. Size tavsiye ettiğim gibi Redmi Note 10s grubuna girebilirsiniz. Çok faydası olacaktır. Cihazınızın asıl uzmanlarını da orada bulacaksınız. Link: Redmi Note 10S | OFFICIAL COMMUNITY
Haaa orada bir şey yazılmıyordu diğeriyle karıştırdım.

@hursitwww hocam şimdi telegram grubundaki OrangeFox yükleyeceğim resimde lineageos için vede yüklemek için bir engel var mı?
IMG_20240513_101600.webp

Son düzenleme:
Hocam telegramdaki OrangeFox recovery dosyasının mesajı silinmiş başka hangisi var yükleyebileceğim.
O mesajın hemen altında 1 dakika sonra atılmış bir dosya var. Onu indirmelisiniz. İsterseniz Pitch Black recovery de yükleyebilirsiniz sonrasında. Onu yüklemek için orangefox içinden zip dosyasını flashlayın.

Son düzenleme:
O mesajın hemen altında 1 dakika sonra atılmış bir dosya var. Onu indirmelisiniz. İsterseniz Pitch Black recovery de yükleyebilirsiniz sonrasında. Onu yüklemek için orangefox içinden zip dosyasını flashlayın.
Evet şimdi fark ettim hocam orangefoxu ayrıca rootlamak gerekiyor mu magisk ile?

Yoksa en üstteki rehberi takip etsem hepsi olmuş oluyor mu?