Bütçe
14.000 - 22.000
India ROM çok fark ediyor mu günlük kullanımda? NFC kullandığım durumlar oldu bu yüzden tereddütteyim.

NFC kullanamadım. Ancak kimliğimde bir sürü çatlaklar var. NFC çalışmaması kimliğimle mi alakalı yoksa telefonla mı alakalı bilmiyorum unutmazsam akşama başka kimlik ile denerim sonucu iletirim. Ayrıca @xapder doğru açıklamış kamerada griye yakın renksiz çekimleri de öyle geçen birkaç ürün çektim peynir çeşitlerinden sarı beyaza dönüktü Photoshop ile sıcaklığı arttırınca resim orijinale döndü. India ROM bildiğim kadarı ile birçok gereksiz özelliği barındırmıyor ve erken güncelleme alıyor. Çoğu yurt dışı cihaza bu yüzden india ROM atıyorlar. Global sadece müşterinin aklına kazınmış olduğu için kelime oyunu aksine bende india ve indonesia romları çok çok daha iyi.

NFC kullanamadım. Ancak kimliğimde bir sürü çatlaklar var. NFC çalışmaması kimliğimle mi alakalı yoksa telefonla mı alakalı bilmiyorum unutmazsam akşama başka kimlik ile denerim sonucu iletirim. Ayrıca @xapder doğru açıklamış kamerada griye yakın renksiz çekimleri de öyle geçen birkaç ürün çektim peynir çeşitlerinden sarı beyaza dönüktü Photoshop ile sıcaklığı arttırınca resim orijinale döndü. India ROM bildiğim kadarı ile birçok gereksiz özelliği barındırmıyor ve erken güncelleme alıyor. Çoğu yurt dışı cihaza bu yüzden india ROM atıyorlar. Global sadece müşterinin aklına kazınmış olduğu için kelime oyunu aksine bende india ve indonesia romları çok çok daha iyi.
NFC Hindistan cihazlarda doğrudan bulunmadığı için kullanamıyorsun. Fotoğrafı nasıl etkilediğini anlayamadım.

NFC Hindistan cihazlarda doğrudan bulunmadığı için kullanamıyorsun. Fotoğrafı nasıl etkilediğini anlayamadım.

Anladım. Fotoğrafı ROM mu etkiliyor bir şey diyemem vallahi ancak birkaç örnek çekip orijinal ile çekilen karşılaştırması yapabilirim.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim işte olduğumdan dönüş yapamadım birazdan dönüş yapacağım yorumlara inşallah.

18k ya alacaksan onun yerine Honor 400 al.
Güzel modelmiş ama hızlı şarjı yavaş 90 Watt olsaydı düşünürdüm güncelleme desteği de sanırım iyi bir cihaz.

Son düzenleme:
Cihaz gerçekten hoşuma gitti ama özellikle hızlı şarj sebebiyle almayı düşünüyorum. Tek merak ettiğim konu şu: Cihaz için hiç Custom ROM derlenmemiş, MediaTek olduğu için olabilir diye düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda Custom ROM derlenme ihtimali var mıdır? Ve aynı fiyat bandında Custom ROM desteği geniş ve 90-120 watt hızlı şarj desteği olan başka cihaz önerebilir misiniz?
Alınmaz, bütçe nedir?