EU ROM kurarak hem buglardan kurtulursuniz, hem debloat edilmiş temiz bir sistem kullanırsınız hem de daha uzun batarya ömrü ile cihazı kullanabilirsiniz. Ama tabii ki benim önerim LineageOS veya EvolutionX gibi çok daha ileri düzey ROM'lar.
EU ROM kurarak hem buglardan kurtulursuniz, hem debloat edilmiş temiz bir sistem kullanırsınız hem de daha uzun batarya ömrü ile cihazı kullanabilirsiniz. Ama tabii ki benim önerim LineageOS veya EvolutionX gibi çok daha ileri düzey ROM'lar.
Konudan bağımsız ama ben Redmi 12C'ye Pixel Experience düşünüyorum. Pil ömrü nasıl olur, iyi midir?EU ROM kurarak hem buglardan kurtulursuniz, hem debloat edilmiş temiz bir sistem kullanırsınız hem de daha uzun batarya ömrü ile cihazı kullanabilirsiniz. Ama tabii ki benim önerim LineageOS veya EvolutionX gibi çok daha ileri düzey ROM'lar.
Iyidir hocam Xiaomi ROM'undan daha da iyidir. Sadece pil ömrünú uzatmak, biraz da hızlandımak istiyor iseniz EU ROM bakılabilir kurulumu daha basit.Konudan bağımsız ama ben Redmi 12C'ye Pixel Experience düşünüyorum. Pil ömrü nasıl olur, iyi midir?