ali akkuş

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba. Babamın telefonunun depolaması tamamen dolu, o yüzden bilgisayarıma aktaracağım. Ama şimdi, bu Redmi'nin kendi galerisi var ya, onun klasörüne yani dosyalarına, dosya bölümüne girdiğimde her fotoğraftan 10-15 tane var klasörün içinde. O yüzden toplam 65.000 öge var. Yani ben bir türlü çözemedim, neden telefonun kendi galeri uygulamasının dosyalarında her fotoğraftan 10-15 tane var.

Yani şimdi ben bunları tek tek ayıramam. Günler, haftalar sürer belki. 65.000 tane öge yazıyor yani orada. Normalde toplamda babamın galerisinde 5.757 öge var, fotoğraf ve video olmak üzere. Ama işte galerinin dosyalarına girdiğimde 65.000 öge gösteriyor. Şimdi siz "Google Fotoğraflar, Google Drive falan kullanın" diyeceksiniz ama bu 5.757 öğenin hepsi Google Fotoğraflar'da yok. Sadece 4.000 küsuratı var. Yani sadece 4.000 olan küsuratı atsam PC'ye, babam geri kalanını soracak. O yüzden gerçekten ne yapacağımı şaşırdım, bunalıma girdim, yemin ederim. Kaç gündür bunu yapmaya, çözmeye çalışıyorum. Kaç tane video izledim, kaç tane forum okudum ama yok. Nereden yapmaya çalışırsam çalışayım, olmuyor. Allah rızası için yardım edin ne olur? Ben bu 5.757 tane öğeyi bilgisayarıma aktarmak istiyorum, sorunsuz şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlerdir ne diye çözüm aradında bulamadın. Tek yapman gereken playstore'a "galeri temizleyici" yazmak. Kopya görselleri silen bir sürü program var.

Bilgisayara aktarmak içinde bu kadar kasmana gerek yok. Telefona lifebox indir galeriyi senkronize et. Resimleri AI ile otomatik gruplandırma ve temizleme özelliği de var.

Günlerdir ne diye çözüm aradında bulamadın. Tek yapman gereken playstore'a "galeri temizleyici" yazmak. Kopya görselleri silen bir sürü program var.

Bilgisayara aktarmak içinde bu kadar kasmana gerek yok. Telefona lifebox indir galeriyi senkronize et. Resimleri AI ile otomatik gruplandırma ve temizleme özelliği de var.
Merhaba, cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, normalde babamın telefonun galerisinde 65.000 öğe yok, toplam 5757 olmak üzere fotoğraf ve video var, sadece babamın telefonunun galerisinin, yani Xiaomi nin kendi galeri uygulamasının dosya konumunda 65.000 öğe var, bunun sebebi de, Xiaomi nin kendi galeri uygulamasının dosya konumunda, her fotoğrafin ve her videonun 10-15 tane klonu olması.