Detaylar
Kim cevapladı?Flash dosyasini bulamamiş, klasör adını kisalt ve içinde flash_all.bat var mi kontrol et.Mi Flash tool ile ROM atarken şu hatayı alıyorum, bunu nasıl çözebilirim? Telefon böyle kaldı, normalde de açılmıyor, yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 214714
Flash dosyasini bulamamiş, klasör adını kisalt ve içinde flash_all.bat var mi kontrol et.
Flash all BAT yok.
Bu siteden Fastboot olanı indiriyorum sorun çıkar mı?
Evet flashall bat var napabilirim ?Klasörün içinde bat dosyasi olmadigina eminsin dimi? İndirmeden önce klasörün içeriğinde images klasöru falan yokmu kontrol edermisin?
Oldu hocam inşallah error vermez atıyor.Klasörün içinde bat dosyasi olmadigina eminsin dimi? İndirmeden önce klasörün içeriğinde images klasöru falan yokmu kontrol edermisin?
Senden kısa bir isteğim var belki bilirisn. Hızlı çalışması için hangi rom atmalıyım ?Klasörün içinde bat dosyasi olmadigina eminsin dimi? İndirmeden önce klasörün içeriğinde images klasöru falan yokmu kontrol edermisin?
Kaan hocam romu attım fakat şurda kaldı beş dakikadır neden ?Klasörün içinde bat dosyasi olmadigina eminsin dimi? İndirmeden önce klasörün içeriğinde images klasöru falan yokmu kontrol edermisin?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Mtk ile fazla bilgim yok ama şurayi inceleyin derimEvet flashall bat var napabilirim ?
Oldu hocam inşallah error vermez atıyor.
Senden kısa bir isteğim var belki bilirisn. Hızlı çalışması için hangi rom atmalıyım ?
Kaan hocam romu attım fakat şurda kaldı beş dakikadır neden ?
Link:https://t.me/wuxinboys
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-