Nelson Van Alden
Uzman
Telefona bağlayıp müzik dinlemek ve PC'ye bağlayıp dizi film izlerken, oyun oynarken, duşta müzik dinlerken kullanmak için almak istiyorum yeterli olur mu?
Telefona bağlayıp müzik dinlemek ve PC'ye bağlayıp dizi film izlerken, oyun oynarken, duşta müzik dinlerken kullanmak için almak istiyorum yeterli olur mu?
Ses seviyesi ve netliği güzel ama mono bir ürün, dizi ve film için pek gitmez gibi onun dışındaki işleri görecektir.
30W versiyonu var elimde incelemesi de burada mevcut. Müzik dizi film izlerken iyi fakat tiz konusunda arafta kalıyor. Ayrıntı duymak zor düşük seste.
Peki 16W'lık versiyonu istediğim konularda işimi görür mü?
Tavsiye eder misiniz peki? 8W'lık muhtemelen işimi görmeyecek o yüzden 16W'lık olana baktım onunlada 30W'lık olan arasında 200-300 lira var o üızden muhtemelen 30W'lık ürünü alacağım. Ihtiyacımı görür mü?
Görür gayet iyi performansı var podcast veya Netflix'te dizi izlerken iyi iş görüyor.