Detaylar
Kim cevapladı?DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Başka aletler ile Xiaomi'nin ABD'de olduğunu biliyorum ama telefon konusunda sanırım ABD'de yoklar. Satıyorlar mı?
ABD de varlar mı bilmiyorum ama Xiaomi genel olarak rakiplerini fiyattan vuruyor o yüzden bir ihtimal ABD de olmayabilirler.
Xiaomi, ABD'de 2016 yılında ilk kez piyasaya sürülmesine rağmen, yalnızca powerbank, projektör, akış dongle'ı, akıllı LED ampul ve kablosuz kulaklık gibi ekosistem ürünlerini satıyor. Xiaomi'nin telefonları ABD'de resmi olarak satışa sunulmuyor ve bunun yakın zamanda değişmesi pek olası değil.
mustaine
Üstün
Tabii Amerikalılar kaliteye baktıkları için Xiaomi yoktur orada.Xiaomi, ABD'de 2016 yılında ilk kez piyasaya sürülmesine rağmen, yalnızca powerbank, projektör, akış dongle'ı, akıllı LED ampul ve kablosuz kulaklık gibi ekosistem ürünlerini satıyor. Xiaomi'nin telefonları ABD'de resmi olarak satışa sunulmuyor ve bunun yakın zamanda değişmesi pek olası değil.
Hayır orada Huawei falan da yok. Çin mallarını pek kolay satmıyorlar.Tabii Amerikalılar kaliteye baktıkları için Xiaomi yoktur orada.
*Amerikan devleti ve hükümeti Çin markalarına ciddi ambargo uyguladığı için.Tabii Amerikalılar kaliteye baktıkları için Xiaomi yoktur orada.
O kısım kişisel. Sebebini açıkladım. Sorunuza çözüm olduysa lütfen rapor seçeneğini kullanınız.Tabii Amerikalılar kaliteye baktıkları için Xiaomi yoktur orada.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu