Merhaba, hep iPhone kullandığım için bu markalara ön yargılarım var. Geçen YouTube'da bir video gördüm ve Xiaomi'nin kamerasını çok beğendim. Ama Samsung varken alınır mı? Emin olamadım. Aranızda kullanan varsa memnun olan varsa bir de model belirtirse çok sevinirim. 2-3 aya telefon almayı planlıyorum olası bir indirimi kaçırmamak içim bu konuyu açtım. Aklımdaki modeller: Xiaomi 17 Pro Max, Samsung S25+, Huawei'ye sıcak bakmıyorum çok. Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Güncelde iPhone 11 kullanıyorum ve artık telefon kendi kendine açılıp kapanmaya başladı fonksiyonları gitmeye başladı.
Detaylar
Kim cevapladı?cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
Huawei telefonları alınmaz ama Xiaomi'nin bazı telefonları güzel. Eğer Samsung düşünüyorsanız Xiaomi düşünmeyin derim. Samsung S25+ telefonuna sıcak bakıyorsanız alınabilir. Güzel telefondur ve üzmez.
Huawei bakma. Şahsen Xiaomi telefon da almam. Samsung veya Honor derim.
- Makaleler
- 14
Apple'dan Android'e geçiş sürecinde Samsung S serisi dışı telefon kullanmanızı önermem. Huawei, Google hizmetlerine sahip değil ve bu büyük dezavantaj. Xiaomi ise çok fazla ek uygulama ile geliyor ve reklam gösteriyor. Samsung S serisi dışı bir cihazın size "Keşke Apple'dan vazgeçmeseydim." cümlesi kurduracağını düşünüyorum.
Huawei telefonları alınmaz ama Xiaomi'nin bazı telefonları güzel. Eğer Samsung düşünüyorsanız Xiaomi düşünmeyin derim. Samsung S25+ telefonuna sıcak bakıyorsanız alınabilir. Güzel telefondur ve üzmez.
Hocam ama testlerde daha iyi görünüyor. Yani arayüz olarak kötü mü?
Huawei bakma. Şahsen Xiaomi telefon da almam. Samsung veya Honor derim.
Honor güzel mi neyde öne çıkıyor kamera, pil vs.
Apple'dan Android'e geçiş sürecinde Samsung S serisi dışı telefon kullanmanızı önermem. Huawei, Google hizmetlerine sahip değil ve bu büyük dezavantaj. Xiaomi ise çok fazla ek uygulama ile geliyor ve reklam gösteriyor. Samsung S serisi dışı bir cihazın size "Keşke Apple'dan vazgeçmeseydim." cümlesi kurduracağını düşünüyorum.
Hocam Samsung alacağım o zaman. S25 Ultra ile S25+ fark eder mi sizce?
- Makaleler
- 6
Apple'dan Android'e geçiş sürecinde Samsung s serisi dışı telefon kullanmanızı önermem. Huawei, Google hizmetlerine sahip değil ve bu büyük dezavantaj. Xiaomi ise çok fazla ek uygulama ile geliyor ve reklam gösteriyor. Samsung s serisi dışı bir cihazın size "keşke Apple'dan vazgeçmeseydim." cümlesi kurduracağını düşünüyorum.
Huawei Google hizmeti ile gelmemesine rağmen AppGalery'de fazlasıyla uygulama bulunuyor. Olmayan uygulamaları da alternatif yollar var halledilir.
Xiaomi tarafında ise Mi serisinde evet bloatware var ama reklam yok.
Apple kullanan biri Huawei,Samsung,Nothing gibi firmalara geçerse üzülmez.
- Makaleler
- 14
Mi Video bana Mi serisi bir cihazda reklam gösterince bu markadan ümidimi kestim.Xiaomi tarafında ise Mi serisinde evet bloatware var ama reklam yok.
- Makaleler
- 6
Mi video bana mi serisi bir cihazda reklam gösterince bu markadan ümidimi kestim.
Zaten o uygulamalar iyi olsa kullanalım reklam olsun ya da olmasın kötüler. Devre dışı bırakarak kullanmak lazım.
Yani konuya Mi serisi bir cihaz kullanan (yeni olması daha iyi olur) cevap yazarsa daha iyi olur.
Zaten o uygulamalar iyi olsa kullanalım reklam olsun ya da olmasın kötüler. Devre dışı bırakarak kullanmak lazım.
Yani konuya Mi serisi bir cihaz kullanan (yeni olması daha iyi olur) cevap yazarsa daha iyi olur.
Mi Video bana Mi serisi bir cihazda reklam gösterince bu markadan ümidimi kestim.
Benim babam fuara gitmişti Huawei'nin telefonların özellikleri çok ilgimi çekmişti. Ondan kararsız kalmıştım. S25+ alacağım gibi duruma göre S25 FE. İndirim olursa da alırım tabi. Teşekkürler mesajlarınız için.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-