Xigmatek Odin II hakkında kendi sitesindeki ufak ic yapı resmi dışında bir veri bulamadım. Onda da Ltec bulk kapasitör ve grup regülasyonu fark edilince, aşağı yukarı seviyesi tahmin edilebiliyor. İkisi arasında TR2 ST bir tık öne çıkıyor.

Diger seçenekler arasında, CV650 bir miktar digerlerinden ayrıliyor ama ona da verilecek fiyat fazla.

Açıkçası boyle bir durumda hoşuma giden, özellikleri yeterli, ucuz kasayı alıp; içindeki PSU'yu satar, daha düzgün bir model alirdim.

Son düzenleme:
Xigmatek Odin II hakkında kendi sitesindeki ufak ic yapı resmi dışında bir veri bulamadım. Onda da ltec bulk kapasitör ve grup regülasyonu fark edilince, aşağı yukarı seviyesi tahmin edilebiliyor. İkisi arasında TR2 st bir tık öne çıkıyor.

Diger seçenekler arasında, CV650 bir miktar digerlerinden ayrıliyor ama ona da verilecek fiyat fazla.

Açıkçası boyle bir durumda hoşuma giden, özellikleri yeterli, ucuz kasayı alıp; içindeki PSU'yu satar, daha düzgün bir model alirdim.

Peki sizce Xigmatek kasadan Thermaltake kasaya 900TL fark ile geçmek mantıklı mı?

@ismimibilmiyorum, sadece PSU üzerinden degerlendirince 900 TL'lik bir fark olduğu zaten söylenemez. Kasalarin malzeme kaliteleri hakkında ise maalesef bir bilgim yok. İki kasanın soğutma çözümleri birbirine yakın ama Xigmatek kasada VGA desteği maximum 350mm iken Thermaltake'de 330mm destek mevcut. Bunlar üzerinden değerlendirince 900 TL'lik fark biraz fazla gibi.

Son düzenleme:
Hiç bir Thermaltake ürününü almayın. Belki ürünleri kaliteli olabilir fakat hiç bir şekilde ürünlerine destek sağlamıyorlar. E-Mail'lere bakmıyorlar, iletişim formlarına cevap vermiyorlar. Forumlara bakmıyorlar. Distribütör desen maili bile yok zaten, adamların peşinde koşuyorsunuz :rofl:.

Xigmatek Odin 700w kullanıyorum çok iyi bir psu kesinlikle rampage psu ile karıştırmayın servisine Türkiye de yetkili servisi olmadığı için rampage servisi segment pc bakıyor ama bu rampage ile bir bağlantısı olduğu anlamına gelmiyor üretim yurtdışı ihracatcısı yani üreticisi değil kabloları aşırı kaliteli ve uzun power da süzgeç var toz almaması için ben sıfır aldım uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım bilmeyen arkadaşlar olabilir o yüzden bilgilendirim istedim thermaltake psu hiç kullanmadım ama Thermaltake marka olarak biliyorum iyi bir marka ama psu olarak kullanmadım