Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Ben eğer ürünü başarıyla alabileceksem beklerim, sorun değil yazdım.Arkadaşlar maille cevap gelmiş. Ankara'daki stok bitti, yeni yasa nedeniyle tekli gönderim yapamıyoruz mart ortasında 15 tane ürün yollayacağız. Bu size uygun mu bize dönüş yapın diyor.
Ben de aynı şekilde döndüm Zoe Hanım'a. Herhangi bir negatif durum olursa ulaşın dedim. Mail ile dönüş sağlayacağım dedi. Şu yandaşları zengin etme yasasının bizi düşürdüğü duruma bak ya, ne hale geldi ülke!Ben eğer ürünü başarıyla alabileceksem beklerim, sorun değil yazdım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya arkadaş birkaç yüz tane getir işte Ankara deposuna ne olacak. Daha önce stoklamadın şimdi biz uğraşacağız. Gelecek mi martta ne olacak gümrüktü sıkıntı çıkar mı bilmiyoruz.
Canım benim, şu olayda kızılacak en son şey firma ya.Ya arkadaş birkaç yüz tane getir işte Ankara deposuna ne olacak. Daha önce stoklamadın şimdi biz uğraşacağız. Gelecek mi martta ne olacak gümrüktü sıkıntı çıkar mı bilmiyoruz.
Evet mailde sıkıntı olmayacağını söylediler. Kastettiğim şey diğer bütün ürünleri Ankara deposundan gönderiyorlar bu ürün hariç. O yüzden biraz stok bulundursalar ne olurdu sanki dedimCanım benim, şu olayda kızılacak en son şey firma ya.Senin ülken Afganistan olma yoluna gidiyor dostum, adam da bu ülkeye getirirse ne olacağını bilmiyor yani. Senin 2 ay sonra ülkende hangi rezil yasa çıkacak, hangi siyasi olay olacak belli değil çünkü. Gümrükte sıkıntı olmaz martta.
Tıklayınca artık şöyle yazıyor.
Şu an satın alsam martın ortasında Ankara'dan sorunsuz bir şekilde gelecek mi?
Dediklerine göre öyle hocam. Anladığım kadarıyla ithalat firma şeklinde yasal olarak ülkeye sokup Ankara deposundan öyle yolluyorlar demek ki. Yani umarım öyledir ve sıkıntı çıkmaz. Diğer ürünleri öyle yolluyorlarsa bunu da öyle yollarlar muhtemelen diye umut ediyoruzŞu an satın alsam martın ortasında Ankara'dan sorunsuz bir şekilde gelecek mi?
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Evet. Yeni yasa sebebiyle böyle yolluyorlarmış. Ankara'ya sokup oradan göndereceklermiş. Zoe isimli müşteri operatörü öyle dedi.Şu an satın alsam martın ortasında Ankara'dan sorunsuz bir şekilde gelecek mi?
Evet. Yeni yasa sebebiyle böyle yolluyorlarmış. Ankara'ya sokup oradan göndereceklermiş. Zoe isimli müşteri operatörü öyle dedi.
Doğrulama kodu gelmiyor.