Ürünü gelen veya geri dönüş mesajı gelen var mı?

Faturada sevk tarihi yazıyor kargoya verilmiş bayramdan önce ya da sonra elimize ulaşır diye düşünüyorum.

1773749783342.webp

Valla ilginç denk geldi. Sabah bu mesajı yazmadan önce kontrol etmiştim ses yoktu. Şimdi siz yazınca baktım bana da fatura maili gelmiş 12.02 gibi. Bakalım bekliyoruz.

Faturada sevk tarihi yazıyor kargoya verilmiş bayramdan önce ya da sonra elimize ulaşır diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 233618
Bayramdan önce gelse müthiş olur. Ben mart sonu yollarlar taaa ne zaman gelir kim bilir diyordum. Bu çok iyi oldu. Yani gelirse inş.

Halen kargolamaya dair bir mesaj gelmedi. Anlaşılan haftaya kaldı.

Mail attım bayram sonrası verilecekmiş. Yani zaten bunu artık biliyoruz :)

Son düzenleme:
Mail attım bayram sonrası verilecekmiş. Yani zaten bunu artık biliyoruz :)
Hocam eğer endişeniz varsa pek kaygılı olmayın, rahat olun. Hani bu satın aldığımız yer AliExpress'teki herhangi bir zortingen satıcı değil. Koskoca XP-Pen'in kendi resmi sitesi. Global bir firma. Adamlar Türkiye'ye %0 vergi oranı ile satıyorlar, Ankara'da depoları falan var. Ankara telefonu var. Adresi var.

Hani çok kasmayın. Gönderilir.

Hocam eğer endişeniz varsa pek kaygılı olmayın, rahat olun. Hani bu satın aldığımız yer AliExpress'teki herhangi bir zortingen satıcı değil. Koskoca XP-Pen'in kendi resmi sitesi. Global bir firma. Adamlar Türkiye'ye %0 vergi oranı ile satıyorlar, Ankara'da depoları falan var. Ankara telefonu var. Adresi var.

Hani çok kasmayın. Gönderilir.

Yok zaten gönderilmeme gibi bir endişem hiç olmadı. Sadece süreç uzayınca bir de faturayı atınca bayram öncesi yollarlar diye düşündüm ama sonraya kaldı. Yani sıkıntı yok. Sağ olasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dün mail atmıştım XP-PEN'e ve Türkiyedeki göndericiye. XP_PEN'den yanıt gelmiş. Adamlar yurt içi kargo linkini atmışlar. Aynen dün verilmiş. Bakalım bugün gözüküyor ama gelecek mi hayırlısı. Ayrıca gece mail olarak da siteden mesaj gelmiş.