Benim dağıtıma çıktı ürün. Önerebileceğiniz program vesaire varsa yazabilirsiniz daha önce deneyimleyen varsa.
Benimki 15 dk falan sonra ulaşacak. Hayatım boyunca bir kargoyu böyle beklemedim. 3 ay bekleyince zaar böyle oluyor. :D

Krita. Başka bir şeye ihtiyacın yok. İlk başta karışık gelebilir ama sonra alışıyorsun. Ve fırça motoru çok güçlü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki 15 dk falan sonra ulaşacak. Hayatım boyunca bir kargoyu böyle beklemedim. 3 ay bekleyince zaar böyle oluyor. :D

Krita. Başka bir şeye ihtiyacın yok. İlk başta karışık gelebilir ama sonra alışıyorsun. Ve fırça motoru çok güçlü.
Ben almak için aldım, çizim yeteneğim yok zaten de PDF'ler üzerinden çalışırken kullanırım herhalde.

Ben belki getirmezler yarına kalır yarın da işim var diye şubeden aldım.

WhatsApp Image 2026-03-25 at 15.13.39.webp

O konu benim de kafamı kurcalıyor. Küçük olduğunu düşünüp biraz üzülmüştüm. Daha kutusunu bile açamadım. :) Bakıyorum şimdi.

Evet, şimdilik küçük duruyor. Bir de kullanıma alışmak lazım anlaşılan. Yani tabletteki gibi ekrana bakıp kalemle yazmak ile bakmadan yazıp çizmek arasında fark var. Çizer değilim, belki bir şeyler izler yapmaya çalışırım. Belki başka işlerde işime yarar yani, umarım. :)

Taşımak için gibi geldi bu bana. Taşınmayacaksa evde kullanım için daha büyük daha iyi olabilir. Telefonda uygulamayı yatay yapamadım. PC'den para verip Sketchbook Pro'yu aldım şimdi.

Çünkü büyük bir alanı küçük bir alandan kontrol etmeye çalışıyorsunuz. O açıdan çizim tabletinin büyük olması bence daha iyi olacaktır. Tabii tecrübeli arkadaşlar ne düşünür bilemiyorum.

İlk çalışmam hayırlı olsun :rofl::rofl::rofl:

Screenshot_5.webp

Tablette daha iyi oluyor sanki. Honor pad x9 var. Alıştım gibi fena değil hassaslığı baya iyi.

Tablette kalemin tuşuna basınca direk silgiye geçiyor.

Biraz uygulama kurup denedim. Bence başlangıç için gayet yeterli. Zaten zoom da yapabiliyorsunuz. Uygulamasını sürücüsünü kurunca istediğiniz alanda ayarlama imkanınız da var. Başta küçük gelmişti ama şimdi daha kabul edilebilir seviyede olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme: