Valla ilginç denk geldi. Sabah bu mesajı yazmadan önce kontrol etmiştim ses yoktu. Şimdi siz yazınca baktım bana da fatura maili gelmiş 12.02 gibi. Bakalım bekliyoruz.
Hocam eğer endişeniz varsa pek kaygılı olmayın, rahat olun. Hani bu satın aldığımız yer AliExpress'teki herhangi bir zortingen satıcı değil. Koskoca XP-Pen'in kendi resmi sitesi. Global bir firma. Adamlar Türkiye'ye %0 vergi oranı ile satıyorlar, Ankara'da depoları falan var. Ankara telefonu var. Adresi var.
Hocam eğer endişeniz varsa pek kaygılı olmayın, rahat olun. Hani bu satın aldığımız yer AliExpress'teki herhangi bir zortingen satıcı değil. Koskoca XP-Pen'in kendi resmi sitesi. Global bir firma. Adamlar Türkiye'ye %0 vergi oranı ile satıyorlar, Ankara'da depoları falan var. Ankara telefonu var. Adresi var.
Yok zaten gönderilmeme gibi bir endişem hiç olmadı. Sadece süreç uzayınca bir de faturayı atınca bayram öncesi yollarlar diye düşündüm ama sonraya kaldı. Yani sıkıntı yok. Sağ olasın.
Ben dün mail atmıştım XP-PEN'e ve Türkiyedeki göndericiye. XP_PEN'den yanıt gelmiş. Adamlar yurt içi kargo linkini atmışlar. Aynen dün verilmiş. Bakalım bugün gözüküyor ama gelecek mi hayırlısı. Ayrıca gece mail olarak da siteden mesaj gelmiş.