O konu benim de kafamı kurcalıyor. Küçük olduğunu düşünüp biraz üzülmüştüm. Daha kutusunu bile açamadım. Bakıyorum şimdi.
Evet, şimdilik küçük duruyor. Bir de kullanıma alışmak lazım anlaşılan. Yani tabletteki gibi ekrana bakıp kalemle yazmak ile bakmadan yazıp çizmek arasında fark var. Çizer değilim, belki bir şeyler izler yapmaya çalışırım. Belki başka işlerde işime yarar yani, umarım.
Taşımak için gibi geldi bu bana. Taşınmayacaksa evde kullanım için daha büyük daha iyi olabilir. Telefonda uygulamayı yatay yapamadım. PC'den para verip Sketchbook Pro'yu aldım şimdi.
Çünkü büyük bir alanı küçük bir alandan kontrol etmeye çalışıyorsunuz. O açıdan çizim tabletinin büyük olması bence daha iyi olacaktır. Tabii tecrübeli arkadaşlar ne düşünür bilemiyorum.
Biraz uygulama kurup denedim. Bence başlangıç için gayet yeterli. Zaten zoom da yapabiliyorsunuz. Uygulamasını sürücüsünü kurunca istediğiniz alanda ayarlama imkanınız da var. Başta küçük gelmişti ama şimdi daha kabul edilebilir seviyede olduğunu düşünüyorum.