XPG Lancer Black 32 GB 6000MHz CL30 (AX5U6000C3016G-CLABK) BIOS ayarı öneri

Hata vermiş, -15 denedin mi?

PSS Auto kalacak, Global C-State Enabled. @n3t4

Bank Swap APU için RTP bak en azından 30 dakika. Bir de +100 etkisiz 7800X3D'de, kitli işlemci. All Core -15 dene.
Hocam geri uyumusum . PSS degistirdim, Global C-State enabled -20/+75 simdi bi RTP bakcam BankSwap icin.

RTP den once deneme amacli y-cruncher actim yineayni sekilde hata veriyor direkt. Acaba programla alakali bir durum mu var?

Hocam geri uyumusum . PSS degistirdim, Global C-State enabled -20/+75 simdi bi RTP bakcam BankSwap icin.

RTP den once deneme amacli y-cruncher actim yineayni sekilde hata veriyor direkt. Acaba programla alakali bir durum mu var?

Global C-State Enabled, PSS Auto bırakın. Bank Swap APU için RTP 10-15 dakika bakın en azından. Sonrasında All Core Negative -20 yerine -15 verin, VT3 alın. -20 hata vermiş. @n3t4

Ben 6400'de açmıştım 95 ns ile. Aslında yine yapardım ama gerçekten yaz sıcağında başımı ağrıtır neme lazım. 45 derece havada elime almak istemiyorum.

Global C-State Enabled, PSS Auto bırakın. Bank Swap APU için RTP 10-15 dakika bakın en azından. Sonrasında All Core Negative -20 yerine -15 verin, VT3 alın. -20 hata vermiş. @n3t4
-15 ile de y-cruncher direkt hata veriyor hocam.

@Ayhan Dönmez hocam yine gosterebilmek adina masaustunden bir kayit aldim. Bu sekilde hata veriyor devam etmiyor -15 CO.

Windows kurulumunu internet baglantisi olmadan yapmistim, sonrasinda da updateleri direkt kapatip internet baglantisini oyle verdim. Gerekli driverlari da oyle kurdum. Buyuk ihtimalle internet olmadan ve update yapilmadan devam ettigim icin C++ kurulumunda bir hata oldu. Simdi komple kaldirip tekrar elle kurdum. Simdi program sorunsuz acildi ve testi baslatabiliyor. Tekrar -25 alip test baslatacagim @Ayhan Dönmez hocam bilginize.

Son düzenleme:

Uygundur. -25 hata verirse -20 bakarsınız. Zen bu sürümü A2-B2 iletir misin?

@Ayhan Dönmez Test basladiktan 5dk sonra HWiNFO gorsellerini de ekledim hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_9561.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9560.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…