XPG Lancer Blade 5600 MHz RAM çipi nedir?

ButterFlyEffect

Başarılı

Bu ürünü bir arkadaşımdan aldım, sağ olsun şu an kargoda. Yanına bir 16'lık daha almak istiyorum. İçinden SK Hynix A-Die veya M-Die çip çıktığı için rahatlıkla 6000 MHz CL30'a kadar düşürülebiliyormuş. Bu RAM'i kullanan var mıdır? Çip olayı bazen piyango gibi olabiliyor. Saçma sapan bir şey de çıkabilir diye korkumdan aynı RAM'den bir tane daha sipariş geçemiyorum. RAM'leri 32'lemek istiyorum çünkü. Kullanan var ise yardımcı olursa çok sevinirim.

Micron modül var hocam bunda. 5600MHz CL46 değerlerinden belli zaten kim size Hynix dedi? Micron'a yapabileceğiniz bir ayar yok.

Maalesef Hynix değil.

Aynısı bende mevcut hiç ayar yapmadım.

M-Die denk gelmiş, şanslısın... Hynix olduktan sonra 4800 CL100 olsa bile sorun çıkmıyor. Çip ile alakalı bu mevzular tamamen... AMD algoritma değişti, bu modülden 2 adet alırsan haliyle biri Micron biri Hynix denk gelebilir mesela. Asıl sorun o zaman baş gösteriyor.

Anakartların sitelerindeki bellek destek kısmı bizi yanıltıyor mu?

5600 CL46 satılan Hynix ilk defa gördüm.

Bende 2 tane vardı, evdeki diğer bilgisayarıma taktım ona da 5 dk içinde bakayım hocam. CL değeri ayarlanabiliyor mu?

5600 CL46 satılan Hynix ilk defa gördüm.

Alalı 2.5 sene oldu ilginç bende Micron diye hiç kontrol etmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…