ASUS TUF A15 serisi bir bilgisayar kullanıyorum.
XPG Summoner Mini USB portundan bilgisayara bağlı.
Ancak ne zaman klavyeyi 1 dk kullanmasam gücü kesiliyor.
USB portlarının güç yönetimi kapalı.
Güç planında her şey doğru.
Önce sorun kabloda diye düşündüm ama aynı kablo ile başka bilgisayarda sorun yaşatmıyor. Yeni kablo aldım yine de garanti olsun diye ama bir şey değişmedi.
Gerçekten çok canımı sıkıyor bu durum.
Portla ilgili bir sorun olduğunu da sanmıyorum. Başka bir cihaz bağladığımda sorun çıkarmıyor.
Sorun çözüldü ama garip bir şekilde çözüldü.
Komşu Type-C'de USB Hub bağlı. O Hub'ın bir çıkışından ise USB ile çalışan bir mini vantilatör var.
Bu vantilatörü çıkardığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım.
Kısa devre falan yaptırıyor diyeceğim ama öyle bir sorun da yok gibi görünüyor. Çıkamadım işin içinden ama çözüldü bir şekilde.
Summoner Mini'nin software destegi yok. Diger XPG klavyelerine nazaran cinden gelen %60 Outemu switch'li klavyelerine marka basilmis dumduz bir klavye.
Ben de kullaniyorum, klavye pek iyi degil kalite olarak fakat baska bilgisayarda sikinti yapmiyorsa buyuk ihtimal sizin cihazin portlariyla alakali bir durum.
Sorun çözüldü ama garip bir şekilde çözüldü.
Komşu Type-C'de USB Hub bağlı. O Hub'ın bir çıkışından ise USB ile çalışan bir mini vantilatör var.
Bu vantilatörü çıkardığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım.
Kısa devre falan yaptırıyor diyeceğim ama öyle bir sorun da yok gibi görünüyor. Çıkamadım işin içinden ama çözüldü bir şekilde.