muci

Çalışkan
XPG valor Air kasanın fanları zaten ayarlanmış olarak gelmiş herhalde yani fan kabloları diğer fanın kablolarına takılıydı bir şey anlamadım. Normalde güç kaynağının Molex kablosuyla etkileşime sokmam gerekmiyor mu?

20250212_042927.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakarta fanlara dair bir şey bağlamadım ama. Şu anlık HD Audio ön panel ve USB 3.0 sadece.
Kasa fanlarınız anakart üzerinden tek PWM ile kablolanmış olmalı. Ön kısmı göremediğim için bu senaryoya göre yapıldığını düşünüyorum. Fanlarınız çalışmıyor mu?

Kasa fanlarınız anakart üzerinden tek PWM ile kablolanmış olmalı. Ön kısmı göremediğim için bu senaryoya göre yapıldığını düşünüyorum. Fanlarınız çalışmıyor mu?

Şarjdan dolayı fotoğraf atamıyorum ama kasada anakart dışında bir şey takılı değil şu an. Bağlantılar AAFP, f_panel ve USB 3.0 kasada bunlar vardı zaten.

Şarjdan dolayı fotoğraf atamıyorum ama kasada anakart dışında bir şey takılı değil şu an. Bağlantılar AAFP, f_panel ve USB 3.0 kasada bunlar vardı zaten.
Fanlar birbiri ile çoklanmış, kablolamayı takip ederseniz fan portuna takılıp takılmadığını tespit edebiliriz. Molex ile bir işiniz yok.