Gen 5 versiyonunda 2 soket var, uygun değil, gen 5 olmayan versiyonunu bulursanız onda 4 soket görünüyor, o uygun.

High Power'ı neden tercih etmiyorsunuz?

Gen 5 versiyonunda 2 soket var, uygun değil, gen 5 olmayan versiyonunu bulursanız onda 4 soket görünüyor, o uygun.

Kasa ve güç kaynağını birlikte içeren kasalar daha ucuza geliyor böyle kasayı ayrı güç kaynağını ayrı alınca pahalı oluyor diye böyle tercihde bulunuyordum.

1751464995995.webp

Bu kablodan 3 tane birbirine bağlayıp ekran kartına güç veremiyor muyuz?

Bu 4 soket gösterdiğiniz PSU'nun yukarıdaki modelinde ne yazıyor?

Düz modeli yazıyor, çünkü gen 5 modelinde 2 soket var, siz bana düz versiyonunun soketlerini atıyorsunuz, halbuki mesajımda da bunu izah ettim, sürekli başa sarıyoruz.

Ayrıca önerdiğim PSU ve kasa fiyatına da bakmamışsınız, 5600 TL tutuyor.

Son düzenleme:

Düz modeli yazıyor, çünkü gen 5 modelinde 2 soket var, halbuki mesajımda da bunu izah ettim, sürekli başa sarıyoruz.

Hydro k Pro 750W​

Düz modeli yazıyor, çünkü gen 5 modelinde 2 soket var, siz bana düz versiyonunun soketlerini atıyorsunuz, halbuki mesajımda da bunu izah ettim, sürekli başa sarıyoruz.

Kasanın isminde direkt olarak gen 5 yazıyor fakat ben FSP'yi aradığımda bana size ilettiğim güç kaynağını söylediler.

Kasada gen 5 diye bir özellik olmaz, o özellik PSU'da olur, ürün modeline onu boşa yazmıyorlar.

Kasada gen 5 diye bir özellik olmaz, o özellik PSU'da olur, ürün modeline onu boşa yazmıyorlar.

Anladım Vento kasa oluyor diye o kasadan sipariş vermiştim şimdi iptal ediyorum tam olarak içindeki güç kaynağını öğrenip ona göre bir işlem sağlayacağım. High Power'i tercih etmeme sebebim ilk defa duyduğum PSU biraz bakındım çok da iyi bahsetmiyorlar.