Yağlanma, testosteronu etkiler mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cakiiiiiii3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 299

cakiiiiiii3

Uzman
Ortalama %21 yagliyim. Boyum 1.82, kilom 88.90. İdeal kilom 75-70 arasinda; fakat bir sorum var: Daha sakallarım bile doğru düzgün çıkmamış (hatta hiç yok, tüy yani şu an) durumda. Yasim 18 olmasına rağmen diğer yasitlarimin surati sakal dolu mesela. Neyse, bu yaglanmadan kaynaklı mi? Aynı zamanda suratım da kotu duruyor. Internette okuduğuma göre yaglaninca testosteron düşüyormuş. Bende geç olgunlasma da olabilir, bilmiyorum. Siz ne diyorsunuz bu konu hakkinda? Benim gibi olan var mıydı aranızda? Kac yaşında duzeldı?

Son düzenleme:
Daha çok genetik gibi geldi, testosteron hormonu dediğin hem yağa düşman hem de dost. Tabii, yüksek yağ oranı demek testosteron düşük demek. Ben de 12-13 yaşımdan beri bıyık sakal çıkıyordu. Daha çok genetik olabilir.

Bu yaglanma direk hem vücuda hem yüzde kotu duruyor degil mi ? Sisik duruyor suratım.

Ben 8. Sınıfta iken sakalım vardı. Şu an gelinen noktada yaşıtım veya daha büyüğüm olan insanlarda olmayan var. "Yaşım 18 olmasına rağmen yaşıtlarımın suratı sakal dolu" diye bir şey gerçekten yok. Az çıkabilir, geç çıkabilir köse olabilirsin. Çevremde onlarca insan var böyle yaşını almış. Testesteronu takmışsın kafaya, içini rahatlatmak istersen 1 kan testine bakar.

20 yaşındayım, benim sakallar 17 yaşında falan çıkmaya başladı seyrek şekilde. Şu an hala daha seyrek şekilde çıkıyor. 1 ay tıraş olmayayım yine tam sakala benzemez yani.

Bilmiyorum vallahi cok kafaya takmaya basladim su aralar bunlari.

Genetik. Babanın senin yaşındayken nasılmış sakalları sor istersen.

Hocam daha 18 yaşındasınız, şu sakal bıyıktan daha çok takacağın şeyler var hayatta. Kasmayın bu kadar.

Hocam daha 18 yaşındasınız, şu sakal bıyıktan daha çok takacağın şeyler var hayatta. Kasmayın bu kadar.
Cok doğru söylediniz. Aslinda günlük hayatta direk aklıma gelmiyor. Genelde bu saatler hep. Ben yinede zayıflayip vücut geliştirecegim. İyi hissederim kendimi.

Genetik bir durum olabilir.
Sakal çıkmasa da olur. İyi tarafından bak askerde, her sabah saat 6'da kalkıp lavaboda sakal tıraşı için sıra bekleme derdin olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…