Arkadaşlar bildiğiniz üzere vp/rp fiyatları zamlanacak. Ben de bugün sabah uyandığımda mağazama Delipop Vandal skinin geldiğini gördüm. Sizce alınır mı? Yoksa vpmi başka birçok sevdiğim skin olan Yağmacı Vandal'a mı bekletmeliyim? Her iki skini de çok seviyorum ama sizin düşünceleriniz nedir? Yağmacı veya delipopun kötü, bunaltan yanları var mıdır? Tekrar söylemek istiyorum zevkler ve renkler tartışılmaz teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap 58
Üstün
Yağmacı bende var da biraz eskidi artık. Şu kedişli olan var onu al.Arkadaşlar bildiğiniz üzere vp/rp fiyatları zamlanacak. Ben de bugün sabah uyandığımda mağazama Delipop Vandal skinin geldiğini gördüm. Sizce alınır mı? Yoksa vpmi başka birçok sevdiğim skin olan Yağmacı Vandal'a mı bekletmeliyim? Her iki skini de çok seviyorum ama sizin düşünceleriniz nedir? Yağmacı veya delipopun kötü, bunaltan yanları var mıdır? Tekrar söylemek istiyorum zevkler ve renkler tartışılmaz teşekkürler.
Bence buna siz karar vermelisiniz. Yağmacı geldiğinden beri favorimdir aynı durumda ben olsam yağmacı alırdım ama senin sevip sevebileceğini bilemeyiz.
Şöyle yapsam olur mu delipopu alsam, VP zamlanana kadar bir ihtimal olsa bile asil veya yağmaci gelse delipopu iade edip alsam olur mu?
ScarlettJohansson
Başarılı
Arkadaşlar bildiğiniz üzere vp/rp fiyatları zamlanacak. Ben de bugün sabah uyandığımda mağazama Delipop Vandal skinin geldiğini gördüm. Sizce alınır mı? Yoksa vpmi başka birçok sevdiğim skin olan Yağmacı Vandal'a mı bekletmeliyim? Her iki skini de çok seviyorum ama sizin düşünceleriniz nedir? Yağmacı veya delipopun kötü, bunaltan yanları var mıdır? Tekrar söylemek istiyorum zevkler ve renkler tartışılmaz teşekkürler.
Delipop bir süreden sonra sırıtıyor iki yıldır yağmacı var sürekli kullanırım.
Kuronami'ye VP yeterse onu alın daha iyi.
Ricardo Quaresma 4
Başarılı
Yağmacıyı seçerdim ben delipopun bir tık hissiyatı garip geliyor. Bunaltan yanlar çok oynayınca ikisinde de olur. Çok vandal skininiz var ise değişmeli oynarsanız bunaltmaz.Arkadaşlar bildiğiniz üzere vp/rp fiyatları zamlanacak. Ben de bugün sabah uyandığımda mağazama Delipop Vandal skinin geldiğini gördüm. Sizce alınır mı? Yoksa vpmi başka birçok sevdiğim skin olan Yağmacı Vandal'a mı bekletmeliyim? Her iki skini de çok seviyorum ama sizin düşünceleriniz nedir? Yağmacı veya delipopun kötü, bunaltan yanları var mıdır? Tekrar söylemek istiyorum zevkler ve renkler tartışılmaz teşekkürler.
Oyunu 1 yıldan fazladır oynamıyorum, o yüzden yeni skinler hakkında bir şey diyemem ama ikisi arasından Yağmacı benim daha çok hoşuma gidiyor.
misty rosetta
Başarılı
Delipop'un hissiyatı (bence) daha iyi, ama bu skini siz alacağınız için ben kararınıza karışamam, sadece öneride bulundum.