Detaylar
Kim cevapladı?Garantide isteyebilirsiniz ya da vidanın boyutunu biliyorsanız internette bulabilirsiniz.
Hocam bunlar yalama mı ona göre alayım yalama değil gibi geldi ama emin olamadım buraya attım ona göre garantiden isterim ya.
Bir deneyin isterseniz sökmeyi, yalama olmayabilir.
Bende tam anlayamadım yalamamı değil mi diye de bir yazdım mail olarak Cooler Master'a yalamaysa onlar gönderir değilsede zaten sorun yok.
Diğer fan vidaları ne durumda?Bende tam anlayamadım yalamamı değil mi diye de bir yazdım mail olarak Cooler Master'a yalamaysa onlar gönderir değilsede zaten sorun yok.
Hepsi aynı yalamamı tam anlamadım anlasam ama hepsi yalama olamicağına göre belki düzdür.
Hocam Cooler Master'a mail nasıl atılıyor [email protected] buna attım ama.
Son düzenleme:
Halk arasinda yalama olarak tabir edilen olay; vidanin dislerinin yuvadaki kilavuza uymamasidir. Vida baslarina bakarak bir vidanin yalama olup olmadigi hakkinda yorum yapmak dogru olmaz. Vidalar gorevini yapiyor, malzemeyi sabitliyor ve yuvasinda bosa donmuyor ise yalama degildir. Vida baslarinda tahribattan bahsediyorsaniz gozle gorulur olumsuz bir durum yok. Mail atmadan once uygun bir tornavida yardimi ile vidanin sokulup sokulmedigini kontrol edin.Attığım fotoğraftaki vida Cooler Master'in Vatan'dan aldığım soğutucunun. yenisini nereden alabilirim? Vatan'ı arayarak mı veya gerek var mı, yalama olmuş mu?
Eki Görüntüle 220346
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347