Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu anda odamda oturuyorum ve bildiğiniz mangalın kömürsüz halini soluyorum. Neler oluyor? Zannettim ki yangın yakınımda. Aramda 150 km falan var fakat galiba o kadar büyük ki yangını soluyabiliyorum.
Şu anda odamda oturuyorum ve bildiğiniz mangalın kömürsüz halini soluyorum. Neler oluyor? Zannettim ki yangın yakınımda. Aramda 150 km falan var fakat galiba o kadar büyük ki yangını soluyabiliyorum.
Öncelikle, bulunduğunuz yerde bir yangın olup olmadığını doğrulayın. Yangın haberlerini yerel kaynaklardan kontrol edin.
Eğer bulunduğunuz yerde yangın yoksa, dışarıda bir yangın olduğunu ve dumanın rüzgarla size ulaştığını düşünebiliriz.
Olası duman veya zararlı gazlardan etkilenmemek için hemen kapınızı ve pencerenizi kapatın.
Havanın kalitesini kontrol etmek için bir hava durumu uygulaması veya web sitesinden yerel hava koşullarını kontrol edin.
İçeriye havalandırma yapmayın ya da dışarıya çıkmaya çalışmayın; durumun daha fazla kötüleşmesini engelleyin.
Sağlığınızı etkileyebilecek bir durum olduğunu düşünüyorsanız, hemen bir sağlık profesyoneline danışın veya acil servise başvurun.
Eğer dumanın nedeni hakkında şüpheleniyorsanız (örneğin komşular veya çevreyi kontrol etmek, yangın olup olmadığından emin olmak için) güvende olduğunuzdan emin olun.