1 hafta önce sıcak yüzeye temastan böyle bir yanık oluştu. Kendiliğinden geçer mi? Acı ağrı yok sadece sivrisinek kaşıntısı var. İzi kalsın kalmasın önemli değil ama o açık yer kapanır değil mi? Bir de bu yanık kaçıncı derece?
Detaylar
Kim cevapladı?
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Doktora sordun mu?
Yanık şakaya gelmez.
Yanık şakaya gelmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26
Üstün
Yanık kremi sür bi' süre, sonrasında biraz iz kalır.1 hafta önce sıcak yüzeye temastan böyle bir yanık oluştu. Kendiliğinden geçer mi? Acı ağrı yok sadece sivrisinek kaşıntısı var. İzi kalsın kalmasın önemli değil ama o açık yer kapanır değil mi? Bir de bu yanık kaçıncı derece?
Eki Görüntüle 147686
1.derece yanık bu, 2. derece olsa kabartı olurdu.
Hayır, sormadım.
Ürederm, Voltaren işe yarar mı?Yanık kremi sür bi' süre, sonrasında biraz iz kalır.
1.derece yanık bu, 2. derece olsa kabartı olurdu.
Ne olur hocam? Cilt kanseri falan olmam, değil mi?
SF26
Üstün
Voltaren iş görür, doktora gitsen muhtemelen onlar da aynısını söyleyip yollayacaklar.Hayır, sormadım.
Ürederm, Voltaren işe yarar mı?
Ne olur hocam? Cilt kanseri falan olmam, değil mi?
Cilt kanseri olmalık bir durum yok gibi.
Yanıktan kanser olunuyor mu ki? Ağrı yok, sadece kaşıntı var.Voltaren iş görür, doktora gitsen muhtemelen onlar da aynısını söyleyip yollayacaklar.
Cilt kanseri olmalık bir durum yok gibi.
Henüz yaşın genç senin, belki iz bile kalmaz. Kalsa bile ufacık, belli bile olmaz. Yanıktan kanser olunmaz ama en kötü sağlık ocağına gidip kendine bir yanık kremi yazdırabilirsin. Silverdin de duruma göre yazabilir. Oraya göre bir şeyler yazar bakıp.
Jeh0Ke
Becerikli
Hocam merak etmeyin çok önemli değil bu durum. Defalarca kendini havyayla ciddi şekilde yakmış ve ayağında 3.derece su yanığı olan biri olarak söylüyorum. Uygun bir krem kullanın, iltihap ve mikrop kapmasına izin vermeyin yeter.Yanıktan kanser olunuyor mu ki? Ağrı yok, sadece kaşıntı var.
Henüz yaşın genç senin, belki iz bile kalmaz. Kalsa bile ufacık, belli bile olmaz. Yanıktan kanser olunmaz ama en kötü sağlık ocağına gidip kendine bir yanık kremi yazdırabilirsin. Silverdin de duruma göre yazabilir. Oraya göre bir şeyler yazar bakıp.
Ürederm sürdüm yanık iyileştirici krem olarak kullanılabiliyormuş.Hocam merak etmeyin çok önemli değil bu durum. Defalarca kendini havyayla ciddi şekilde yakmış ve ayağında 3.derece su yanığı olan biri olarak söylüyorum. Uygun bir krem kullanın, iltihap ve mikrop kapmasına izin vermeyin yeter.