Ya bir bayrak var da Türk bayrağı demeye bin şahit ister. Çok çok Osmanlı bayrağı'na benziyor.
Galiba bu foruma bir daha twitter haberi atilmamasi lazim
Ya bir bayrak var da Türk bayrağı demeye bin şahit ister. Çok çok Osmanlı bayrağı'na benziyor.
Ya daha sabah bu Twitter sayfasını teşhir ettim işte. Siz de şahitsiniz.Galiba bu foruma bir daha tweetter haberi atilmamasi lazim![]()
Paylaştığın görsel resmî açıklamada paylaşılan görselden farklı.
Ya bi bayrak var da Türk bayrağı demeye bin şahit ister. Çok çok Osmanlı Bayrağı'na benziyor.
Ya daha sabah bu sayfayı teşhir ettim işte. Siz de şahitsiniz. Linkte bir bayrak var ama yıldızı sıkıntılı. Sanırım hata yapılmış bayrak konurken.
Abi İran'ın resmi sitesi burası. Nereyi kastediyorsunuz? Paylaşın o halde de bilgilenelim.Paylaştığın görsel resmî açıklamada paylaşılan görselden farklı.
Paylaştığın görsel resmî açıklamada paylaşılan görselden farklı.
Haklıymışsınız hocam bu site çıkıyor direkt ama nedense benim paylaştığım görsel ve sizinki farklı gözüküyor.Abi İran'ın resmi sitesi burası. Nereyi kastediyorsunuz? Paylaşın o halde de bilgilenelim.
Haklıymışsınız hocam bu site çıkıyor direkt ama nedense benim paylaştığım görsel ve sizinki farklı gözüküyor.