Aynısını arkadaşıma yapmıştım. 30 saniye sonra geri aradılar arkadaşıma verip "knk seni 112 arıyor" dedim. Sonra bir şey olmadı.
Beni geri aramadılar işte. Ona takıldım. Aradılarsa da hat kapalıydı.

40 dakika olmuş, polis gelse gelirdi herhalde şimdiye kadar. Stresten ruhum kurudu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gün içerisinde hattı meşgul eden, sizi tenzih ediyorum, onlarca arama aldıkları için uğraşacaklarını pek düşünmüyorum. Lütfen arkadaş ortamınızı gözden geçirin. Bu tür hatlarda 1 saniyenin bile kıymeti çoktur.

Gün içerisinde hattı meşgul eden, sizi tenzih ediyorum, onlarca arama aldıkları için uğraşacaklarını pek düşünmüyorum. Lütfen arkadaş ortamınızı gözden geçirin. Bu tür hatlarda 1 saniyenin bile kıymeti çoktur.
Ya onlarda aramayacaklardı ama ben panik yapıp ellerinden çekmeye kalktım telefonu. Yanlışlıkla oldu işte.

Ya onlarda aramayacaklardı ama ben panik yapıp ellerinden çekmeye kalktım telefonu. Yanlışlıkla oldu işte.
Canınız sağ olsun. Anladığım kadarıyla art niyet beslemiyorsunuz ama daha dikkatli olalım :) Bir gün bizim için de bu hattın kullanılması gerekebileceğini unutmayalım.

Beni geri aramadılar işte. Ona takıldım. Aradılarsada hat kapalıydı.

40 dakika olmuş, polis gelse gelirdi herhalde şimdiye kadar. Stresten ruhum kurudu.

Dostum bu forum abartmayı sever belli ki yaşında biraz küçük yanlışlıkla aradığınızı oradaki operatör fark etmiştir çok yüksek ihtimalle sorun olmaz. Kısacası rahat ol stres yapma boş yerine.