gustavo 3

Üstün
Makaleler
5
Yer
Türkiye
Selam, bugün kendimin kullanması için geliştirmiş olduğum ve sizlerle de paylaşmak istediğim asistan olan Taı.
Not: Daha betada.

Taı Gemini'yi taban alıyor.

Taı dakikada bir bilgisayarınızın ekran görüntüsünü alıp analizini yapabiliyor(özellik varsayılan olarak kapalı):

1742052252507.webp

Ayrıca sizin yüklediğiniz görselleride Gemini sayesinde analiz edebiliyor.

1742052318351.webp

Onun dışında Gemini gibi sohbet edebilir, konuşabilirsiniz.

Taı'nın çalışması için gereksinimler:
  • Python
  • Diğer gereken kütüphaneler otomatik yüklenir.
  • Not: Taı'yi direk Python ile değil bir editör veya IDE ile açmanız daha sağlıklıdır.
GitHub reposu: GitHub - camel334/Ta-: türkçe yapay zeka asistanı

Görüş ve önerilerilerinizi bekliyorum!
@Oltran

Son düzenleme:
Ellerine sağlık kardeşim. Gemini API için ücret almıyor muydu bu arada? Ücret mi ödedin merak ettim.

Selam, bugün kendimin kullanması için geliştirmiş olduğum ve sizlerle de paylaşmak istediğim asistan olan taı.
Not: Daha betada.

Taı Gemini'yi taban alıyor.

Taı dakikada bir bilgisayarınızın ekran görüntüsünü alıp analizini yapabiliyor(özellik varsayılan olarak kapalı):

Eki Görüntüle 132931

Ayrıca sizin yüklediğiniz görselleride Gemini sayesinde analiz edebiliyor.

Eki Görüntüle 132932

Onun dışında Gemini gibi sohbet edebilir, konuşabilirsiniz.

Taı'nın çalışması için gereksinimler:
  • Python
  • Diğer gereken kütüphaneler otomatik yüklenir.
  • Not: Taı'yi direk Python ile değil bir editör veya IDE ile açmanız daha sağlıklıdır.
GitHub reposu: GitHub - camel334/Ta-: türkçe yapay zeka asistanı

Görüş ve önerilerilerinizi bekliyorum!
@Oltran

Başlangıç için çok iyi. Daha gelişmiş bir şey istersen indirdiğin açık kaynak kodlu herhangi bir LLM'i fine-tunning yaparak eğitip kendi modelini yapabilirsin.

Taı biraz gelişti artık dosyaları taşıyabilir, zamanlanmış görevler verebilirsiniz webde arama, chrome aç gibi komutlarla programınız açabilirsiniz. gibi işleride taı ile yapabilirsiniz.
1742117010862.webp

ve arayüzünü yeniledim.
Ayrıca kaynak kodada yorum satırları eklendi.

1742120368563.webp

Discord rpc entegre edildi.

Son düzenleme:
Çok güzel geliştirmeye devam bende birkaç katkıda bulunacağım. Özellikle yerel YZ modelleri konusunda Ollama, LM Studio desteği ekleyeceğim. Fork ettim ama istersen senin projene Contributor de olabilirim nasıl istersen?