ygzasln

Becerikli
https://www.eduvoice.social/ arkadaşlar site bu. +/- yönleriyle değerlendirir misiniz ? Hem şu anki hem de öğrenci gözüyle değerlendirip önerilerde bulunursanız sevinirim. Ayrıca .edu mailiniz varsa kayıt olup deneyebilirsiniz.

Şu an mobilde iyi gözükmüyor bilgisayar üzerinden girmenizi tavsiye ederim.

Şu açıdan bir korku olabilir insanlarda. Verdiğim bilgiler paylaşılacak mı? Bunun için bir garanti verirseniz bence çok iyi olur.
Site üzerinde 4'den fazla anonimlikle ilgili bildiri var yeterli olduğunu düşünüyorum.

Header kısmını biraz daha özelleştirmenizi öneririm çok boş kalmış.

Ayrıca üniversite ismi aratırken turkce klavye kullanmayan kullanicilar icin arama kisminin biraz daha predictable olmasi gerekiyor.
Bunun için PHP ve SQL kullanıyorsanız normalizasyon ile halledebilirsiniz.
Aynı google'a yanlislikla insgrtam yazdığında yine de instagramın onerilmesi gibi.
Bu örnekte altindağ universitesine ulasmak istiyorum ancak ingilizce klavye kullandigim icin ulasamiyorum.
Screenshot 2025-12-24 at 20.14.15.webp

Bir de ingilzice / Turkce dil degisimi yapilmiyor. Farkindasinizdir diye dusunuyorum.

https://www.eduvoice.social/ arkadaşlar site bu. +/- yönleriyle değerlendirir misiniz? Hem şu anki hem de öğrenci gözüyle değerlendirip önerilerde bulunursanız sevinirim. Ayrıca. Edu mailiniz varsa kayıt olup deneyebilirsiniz.

Şu an mobilde iyi gözükmüyor bilgisayar üzerinden girmenizi tavsiye ederim.

Sadece öğrenci mailiyle kaydolma işi saçma bence. Kaydolan her türlü fake kaydolur.

Site üzerinde 4'den fazla anonimlikle ilgili bildiri var yeterli olduğunu düşünüyorum.

Header kısmını biraz daha özelleştirmenizi öneririm çok boş kalmış.

Ayrıca üniversite ismi aratırken turkce klavye kullanmayan kullanicilar icin arama kisminin biraz daha predictable olmasi gerekiyor.
Bunun için PHP ve SQL kullanıyorsanız normalizasyon ile halledebilirsiniz.
Aynı google'a yanlislikla insgrtam yazdığında yine de instagramın onerilmesi gibi.
Bu örnekte altindağ universitesine ulasmak istiyorum ancak ingilizce klavye kullandigim icin ulasamiyorum.
Eki Görüntüle 213060

Bir de ingilzice / Turkce dil degisimi yapilmiyor. Farkindasinizdir diye dusunuyorum.
Açıkçası site üzerindeki metinler hazır değil, bazı özellikler eksik ve hatalar mevcut. Daha o taraflara geçmedim şu anki hedefim ilk önce tasarım ve yapısallığı üzerine. Tasarımda da hala bir eksiklik var gibi hissediyorum normalde neo-brutalist yapı kullanmayacaktım fakat bir öğrenci-geri bildirim yapısına uyacağını düşündüm belki değiştirebilirim. Evet dil sistemi ne çevirileri eklemedim şu an çalışmadığının farkındayım.

Öneriliniz için teşekkürler başka dikkatiniz çektiği veyahut eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz özellikler var mı?

Aah ah hocam. Sizce edu mail hacklenemez mi e-Devlet'in bile hacklendiği ülkede? Temp mail açıp girer adam.

Hocam temp mail açıp nasıl girsin veyahut girdi diyelim bir akıllı o mu :D geri bildirim oluşturmak için üniversite doğrulaması gerekiyor. Mesela her üniversiteye ait öğrenci kısaltmaları var. Ayrıca bu attığınız edu.pl, edu.tr değil. Belki .tr de vardır bilmiyorum.

Mesala Marmara’nın marun.edu.tr yani buna sahip değilsen üniversiteni doğrulayamasın. O kadarını da akıl ettik hocam ama illaki bir açık olabilir geliştirmek lazım uyarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriliniz için teşekkürler başka dikkatiniz çektiği veyahut eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz özellikler var mı?
Bir önceki mesajımdaki görselde görünen Survey ve Feedback butonlarına yazı ekleyebilirsiniz.
Uzerine geldigimde bile bir aciklama gozukmuyor sol alttaki uzantilardan gorebildim ancak ne oldugunu.

Insanlar dikkat etmese kesinlikle ne olduğunu anlayamazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir önceki mesajımdaki görselde görünen Survey ve Feedback butonlarına yazı ekleyebilirsiniz.
Uzerine geldigimde bile bir aciklama gozukmuyor sol alttaki uzantilardan gorebildim ancak ne oldugunu.

Insanlar dikkat etmese kesinlikle ne olduğunu anlayamazlar.
Açıkçası iki türlü de denedim estetik olarak bu hoşuma gitmişti işte o yüzden dedim tasarımsal sıkıntılar var sizce tasarım da farklı bir yapıya gitmeli miyim?

Açıkçası iki türlü de denedim estetik olarak bu hoşuma gitmişti işte o yüzden dedim tasarımsal sıkıntılar var sizce tasarım da farklı bir yapıya gitmeli miyim?
Ben dizayn olarak gayet beğendim. Gözünüze hoş gelmediyse en azından mouse ile üzerine gelindiğinde aşağı doğru uzasın ve anketler veya feedback yazsın. Mouse geri çekilmesi durumunda tekrardan küçülsün.