Tasarım yapay zekaya yaptırılmış gibi özellikle animasyonlar bunu belli ediyor. İçerik kısmının düzenlenmesi gerekiyor, şu anlık güzel.
1766642727632.webp

Görsel efektlerin biraz sadeleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Div'ler güzel.

Anladım. Açıkçası sitede ana renk olarak sarı/mor renklerini kullanmayı düşünüyordum. Bir de bu kalın gölgelerden vs bahsediyorsanız mevcut kullandığım tasarımdan kaynaklı yani değiştirebilirim bu tasarımı belki daha sade daha profesyonel bir görünüm sağlayabilirim. Efekt olarak pek fazla yok aslında spesifik olarak belirtebilir misiniz?

Bu mantık üzerine yapay zekayla 4 farklı versiyon yaptım en sonki hali bu. Açıkçası aldığım geri bildirimlerle ve kafamda yapıyla birleştirince her versiyonda gelişiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım. Açıkçası sitede ana renk olarak sarı/mor renklerini kullanmayı düşünüyordum. Birde bu kalın gölgelerden vs bahsediyorsanız mevcut kullandığım tasarımdan kaynaklı yani değiştirebilirim bu tasarımı belki daha sade daha profesyonel bir görünüm sağlayabilirim. Efekt olarak pek fazla yok aslında spesifik olarak belirtebilir misiniz?
Üstten gelen uyarı bildirimleri oluyor, o biraz kötü. Açık/Karanlık mod eklenebilir, sarı ve mor iyi duracağını pek düşünmüyorum. Üniversite adı yazan kısma "Inter" fontu denenebilir.

Hocam nasıl niye? Açık/karanlık mod eklenebilir demişsiniz ben de zaten o mod var dedim :D

Hocam hangi programlama dilini kullandınız? Ben de dinamik bir web sitesi (Program mantığında çalışan web uygulaması aslında.) İçin geliştirme yapıyorum. Tek başına Python kullanmak yeterli olmuyormuş. Yapay zekanın demesine göre Node.JS'de kullanacaksın ya da Python'da Node.JS barındıran NiceGUI, Flet gibi kütüphaneler ile web sitesi geliştireceksin dedi. Yapay zeka not olarak da ekledi, çok profesyonel bir şey istiyorsan, ayrıca Node.JS elementlerini de kullanman gerekiyor. Tek başına NiceGUI ya da Flet kullanırsan sunucu tarafına çok yük biner filan dedi. Ben de ilk etapda deneme olarak NiceGUI kullanarak bir web sitesi tasarladım. Şu an onu kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: